Оновлення не допомогли: панель пошуку у Windows 10 досі працює з помилкою

3 хв. читання
computer user 123

Після останніх накопичувальних оновлень для Windows 10 November 2019 Update ситуація з операційною системою не покращилася.

Як повідомляє Windows Latest, панель пошуку і надалі функціонує з помилкою, і це вельми поширена проблема.

Як відомо, збірка Windows 10 під номером 1909 включає в себе оновлений “Провідник”, який дозволяє швидко переглядати результати пошуку у локальних розділах і OneDrive. Однак так лише працює в теорії.

На практиці ж наявні збої у вигляді неможливості вставити текст в рядок за допомогою контекстного меню.

Компанія Microsoft вже працює над виправленням і реалізувала його в попередніх збірках Windows 10 20H1. Однак релізна версія системи поки його не отримала, а про дату її виходу не повідомляють.

При цьому компанія звітує, що в збірці Windows 10 20H1 Build 19536 за допомогою контекстного меню можна буде видалити останні результати пошуку. Щоправда незрозуміло, коли варто цю можливість очікувати у готовій версії ОС.

При цьому користувачі починають обурюватися поганим контролем якості тестування Microsoft. Зокрема, заявлено, що Windows 7 безумовно була кращим продуктом, а переваги “десятки” нездатні компенсувати недоліки сучасної системи.

Варто відзначити, що пошук у “Провіднику” починає працювати після перезавантаження системи, однак не надовго.

До речі, припинено діяльність потужного хакерського угруповання – у дата-центрі під Одесою правоохоронці виявили майже 150 серверів із тисячами хакерських ресурсів.

Також у 2020 році межа між фейками і правдою ставатиме ще більш розмитою завдяки використанню нових технологій, а перед численними смарт-будинками та розумними містами постане ряд проблем кібербезпеки. Компанія ESET представила щорічний прогноз розвитку загроз на найближчі 12 місяців.

Зверніть увагу, компанія Adobe випустила оновлення безпеки для чотирьох своїх широко використовуваних продуктів – Adobe Acrobat і Reader, Photoshop CC, ColdFusion і Brackets.

Цікаво, що Microsoft опублікувала звіт про тенденції шкідливого ПЗ і кібербезпеки в 2019 році, в якому також розповіла про зростання активності фішингових атак.

Стало відомо, що на Дніпропетровщині Служба безпеки України блокувала діяльність хакерського угруповання, організованого спецслужбами РФ для проведення кібератак на українські державні органи.

Якщо Ви купуєте товари в Інтернеті і хочете бути в безпеці, важливо вивчити сайт перш, ніж робити замовлення, і задатися головним питанням. Наскільки добре налагоджений захист покупців? Як здійснюється обробка претензій і повернення грошових коштів? На ці запитанні спробуємо відповісти у цій статті.

Поділитися
Exit mobile version