Samsung перетворює старі смартфони на корисні пристрої

3 хв. читання
Samsung Galaxy S10 user

Компанія Samsung оголосила про проект Galaxy Upcycling. Під цією загадковою назвою лежить ідея перетворення старих смартфонів з популярної лінійки Galaxy на корисні пристрої.

Як відомо, нова екологічна тенденція стосується не лише створення нових пристроїв з урахуванням шкоди для природного середовища, а приділяє увагу саме вирішенню проблеми переробки існуючих. Тому виробники мобільних пристроїв хочуть використовувати старі пристрої, щоб покращити якість життя та подбати про бюджет користувачів. А корейська компанія Samsung має намір почати оновлення програмного забезпечення в старих смартфонах, щоб надати їм абсолютно нові, практичні функції, пише Tekdeeps.

Цікавим є той факт, що слабкі та застарілі компоненти не стануть перешкодою. За невелику плату Samsung може замінити використані батареї у старому корпусі смартфона, але це не все. Будуть нові оновлення, які дозволять Вам замінити старі пристрої на інші, наприклад, на рації, цифрові фоторамки або панелі для управління розумними пристроями.

Програма Galaxy Upcycling також дозволить Вам повернути старі пошкоджені смартфони, які згодом будуть демонтовані на частини. Потім працюючі деталі будуть зібрані в нові пристрої, які будуть надані дітям із бідних сімей. Вони зможуть використовувати свої нові можливості для навчання та розважання.

Очікується, що Samsung найближчим часом розповість більше про свій екологічний проект. Можна впевнено сказати, що подібні проекти також з’являться в інших компаніях. Щороку у всьому світі продаються сотні мільйонів смартфонів, і у більшості випадків старі пристрої просто лежать у ящиках. Але даний проект показав, що вони все ж можуть стати у нагоді.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Як використовувати “Швидкі команди” на Apple Watch? – ІНСТРУКЦІЯ

Як змінити обліковий запис Google за замовчуванням на комп’ютері? – ІНСТРУКЦІЯ

Як використовувати Google Duo для здійснення відеодзвінків? – ІНСТРУКЦІЯ

Як додавати, редагувати або видаляти збережені паролі в Microsoft Edge? – ІНСТРУКЦІЯ

Як швидко очистити всі сповіщення на Mac? ІНСТРУКЦІЯ

Нагадаємо, американське розвідувальне співтовариство офіційно звинувачує російських хакерів у зламі SolarWinds. Підозрюють, що російські хакери, які фінансуються державою, зламали ІТ-компанію SolarWinds, яку вони потім використали як стартовий майданчик для проникнення в кілька урядових відомств США

Також дослідники з безпеки виявили нову родину програм-вимагачів, яка націлилася на корпоративні мережі, та попередили, що професійні кіберзлочинці вже вдарили по декількох організаціях за допомогою схеми шифрування файлів.

Окрім цього, браузер Edge буде постійно звіряти інформацію з базами даних про розсекречені логіни і паролі – користувачі отримуватимуть інформацію у разі виявлення діяльності з боку кібершахраїв. Також власникам пристроїв надаватимуть поради, що дозволяють змінити конфіденційні дані з метою збереження високого рівня безпеки.

За останніми даними, один із найбезпечніших месенджерів Signal набуває популярності як в Україні, так і в США. Навіть Ілон Маск підтримав хвилю популярності і порадив користуватися Signal у себе в Твіттері. У чому його переваги, читайте у статті.

Поділитися
Exit mobile version