Що очікувати від нової моделі MacBook Pro?

3 хв. читання
mac face id

“Apple планує новий дизайн для MacBook Pro, який ознаменує повернення зарядного пристрою MagSafe”, – заявили Марк Гурман з Bloomberg та аналітик Мін-чі Куо.

Як стало відомо, нова модель з’явиться в третьому кварталі 2021 року, пише Engadget. Замість процесорів Intel у ноутбуках будуть використовуватися оновлені версії процесорів Apple на базі ARM з більшою кількістю ядер та вдосконаленою графікою.

На деяких нових моделях Apple можуть прибрати сенсорну панель, яку не сприйняли деякі користувачі. За словами Куо, компанія також планує додати більше портів вводу-виводу, щоб користувачам не потрібно було купувати додаткові ключі.

Неочікуваною новиною стало повернення до MagSafe замість зарядки USB-C. Остання дозволила використовувати сторонні зарядні пристрої та заряджати з будь-якої сторони, але якщо користувач забував відключити кабель, це могло пошкодити ноутбук. Повернення MagSafe зупинить це і, як повідомляється, дозволить пришвидшити зарядку. Крім того, за даними опитувань, цю особливість дуже любили багато користувачів MacBook.

За словами Гурмана, Apple також розглядає більш яскраві та контрастні дисплеї. Куо вважає, що ноутбук буде істотно модернізовано за допомогою квадратних країв як у верхній, так і у нижній половині екрану. На думку дизайнерів, це буде краще відповідати дизайну моделі iPhone 12 та останнім моделям iPad Pro.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Як використовувати “Швидкі команди” на Apple Watch? – ІНСТРУКЦІЯ

Як змінити обліковий запис Google за замовчуванням на комп’ютері? – ІНСТРУКЦІЯ

Як використовувати Google Duo для здійснення відеодзвінків? – ІНСТРУКЦІЯ

Як додавати, редагувати або видаляти збережені паролі в Microsoft Edge? – ІНСТРУКЦІЯ

Як швидко очистити всі сповіщення на Mac? ІНСТРУКЦІЯ

Нагадаємо, американське розвідувальне співтовариство офіційно звинувачує російських хакерів у зламі SolarWinds. Підозрюють, що російські хакери, які фінансуються державою, зламали ІТ-компанію SolarWinds, яку вони потім використали як стартовий майданчик для проникнення в кілька урядових відомств США

Також дослідники з безпеки виявили нову родину програм-вимагачів, яка націлилася на корпоративні мережі, та попередили, що професійні кіберзлочинці вже вдарили по декількох організаціях за допомогою схеми шифрування файлів.

Окрім цього, браузер Edge буде постійно звіряти інформацію з базами даних про розсекречені логіни і паролі – користувачі отримуватимуть інформацію у разі виявлення діяльності з боку кібершахраїв. Також власникам пристроїв надаватимуть поради, що дозволяють змінити конфіденційні дані з метою збереження високого рівня безпеки.

За останніми даними, один із найбезпечніших месенджерів Signal набуває популярності як в Україні, так і в США. Навіть Ілон Маск підтримав хвилю популярності і порадив користуватися Signal у себе в Твіттері. У чому його переваги, читайте у статті.

Поділитися
Exit mobile version