Сервіс ігор без реклами Google Play Pass розширюється до 24 нових європейських країн

3 хв. читання
mobile player
Man with smartphone

З моменту запуску минулого року Google Play Pass – послуги підписки Google на програми та ігри – повільно розширюється на інші ринки. Спочатку Google Play Pass був доступний у США, а цього літа став доступним ще у дев’яти країнах світу.

Зараз, одразу після запуску Pixel 5 , Google розширює доступність послуги підписки до ще більшої кількості країн по всьому світу, йдеться на XDA Developers.

Програма Google Play Pass розширюється до 24 нових країн, включаючи Швецію, Бельгію та Хорватію. Розширення відбуватиметься завдяки доступності в Іспанії, Новій Зеландії та інших. Повний список нових країн, які отримують Google Play Pass, наведений нижче:

  1. Австрія
  2. Бельгія
  3. Болгарія
  4. Хорватія
  5. Кіпр
  6. Чеська Республіка
  7. Данія
  8. Естонія
  9. Фінляндія
  10. Греція
  11. Угорщина
  12. Латвія
  13. Ліхтенштейн
  14. Литва
  15. Люксембург
  16. Мальта
  17. Нідерланди
  18. Норвегія
  19. Польща
  20. Португалія
  21. Румунія
  22. Словаччина
  23. Словенія
  24. Швеція

Якщо Ви не знайомі з Google Play Pass, це послуга щомісячної передплати, яка надає користувачам доступ до понад 500 додатків та ігор без реклами та покупок у програмі. Щомісячна передплата становить $ 4,99, або Ви можете отримати річну підписку за $30. Apple має подібний сервіс під назвою Apple Arcade, який пропонує добре підготовлений список ігор, які не містять реклами або покупок у програмі.

Google Play Pass пропонує такі ігри, як LIMBO, Stardew Valley, Star Wars: Knights of the Old Republic та багато інших популярних додатків та назв. Якщо Ви підписалися на послугу, можете побачити список підтримуваних додатків та ігор, відкривши бічну панель у Play Store і натиснувши “Play Pass”.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Шахрайство, оманливий дизайн, або як торгові сайти змушують Вас витрачати більше?

Найпоширеніші схеми кіберзлочинців та способи захисту від них. Поради

Як користуватися спеціальними піктограмами програм на Вашому iPhone та iPad? – ІНСТРУКЦІЯ

Як перемістити програми з бібліотеки додатків на головний екран на iPhone?– ІНСТРУКЦІЯ

Чим Вам загрожує підключення невідомих USB? Поради із захисту

Як зробити Chrome веб-браузером за замовчуванням на iPhone та iPad? – ІНСТРУКЦІЯ

Кібератаки та шкідливі програми – одна з найбільших загроз в Інтернеті. Дізнайтеся з підбірки статей, як виникло шкідливе програмне забезпечення та які є його види, що таке комп’ютерний вірус, про усі види шкідливого ПЗ тощо.

До речі, дослідники розкрили подробиці про критичну уразливість в додатку Instagram для Android, експлуатація якої дозволяла віддаленим зловмисникам перехопити контроль над цільовим пристроєм шляхом відправки спеціально створеного зображення.

Цікаво знати, що кіберполіція затримала злочинну групу, яка за допомогою скімінгових пристроїв виготовляла дублікати банківських карток. Далі з цих карток знімали готівку. За це зловмисникам загрожує до 12 років ув’язнення.

Також після додавання до свого функціоналу аудіо-твітів для iOS у червні, Twitter зараз експериментує з ідеєю дозволити людям записувати та надсилати голосові повідомлення за допомогою прямих повідомлень.

Важливо знати, що хакерам вдалося обійти захист iOS 14 на пристроях, що базуються на процесорі Apple A9.

Поділитися
Exit mobile version