Як “приклеїти” нотатки на екран Вашого iPhone? – ІНСТРУКЦІЯ

4 хв. читання

Пам’ятаєте дні, коли Ви “приклеювали” нотатки на робочий стіл на комп’ютері з Windows? Що ж, тепер Ви можете повернути частину цієї магії та “приклеювати” нотатки на домашній екран iPhone за допомогою застосунку “Sticky Widgets”.

“Клейкі нотатки” чудово підходять для того, щоб швидко щось записати та переконатися, що це дуже легко. Ви можете перенести деякі функції на головний екран свого iPhone завдяки віджетам, які вперше були представлені в iOS 14, пише How-To Geek.

Додаток “Sticky Widgets” імітує реальний досвід “клейких нотаток”. Після додавання віджета (малого, середнього чи великого розміру) Ви можете торкнутися його, щоб редагувати текст. Програма “Sticky Widgets” має жовтий та рожевий фон, а також шрифт фломастера.

Як створити “клейкі нотатки”?

Завантаживши програму “Sticky Widgets”, перейдіть прямо на головний екран Вашого iPhone.

1. Натисніть і утримуйте порожню частину екрана, щоб увійти в режим редагування головного екрана.

2. Далі натисніть кнопку “+” у верхньому лівому куті.

wid 1

3. Зі списку додатків виберіть опцію “Sticky Widgets”.

4. Тепер Ви можете переглянути три різні розміри віджетb (малий, середній та великий). Натисніть кнопку “Додати віджет”, щоб опустити віджет на головний екран.

5. Тепер, коли віджет додано, натисніть кнопку “Готово”, щоб зберегти макет віджета.

6. Виберіть віджет, щоб відредагувати його вміст.

7. Введіть нотатку, а потім натисніть кнопку “Зберегти”.

8. Повернувшись на головний екран свого iPhone, Ви побачите, що додаток “Sticky Widgets” відображатиме оновлену нотатку.

9. Ви також можете налаштувати фон і шрифт у віджеті. Натисніть і утримуйте віджет і виберіть опцію “Редагувати віджет”.

 

10. У розділі “Колір” Ви зможете вибрати один із варіантів жовтого, рожевого та синього кольорів. Ви також можете вибрати між MarkerFelt (за замовчуванням).

10. Жовтий фон і шрифт MarkerFelt, мабуть, є найкращим поєднанням.

Це все – тепер у Вас на головному екрані є функціональна наліпка. Натисніть на віджет у будь-який час, щоб видалити та змінити текст, що відображається на віджеті.

Ви можете додати більше віджетів різних розмірів. Насправді, Ви можете мати кілька нотаток і складати їх одна на одну.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Шахрайство, оманливий дизайн, або як торгові сайти змушують Вас витрачати більше?

Найпоширеніші схеми кіберзлочинців та способи захисту від них. Поради

Як користуватися спеціальними піктограмами програм на Вашому iPhone та iPad? – ІНСТРУКЦІЯ

Як перемістити програми з бібліотеки додатків на головний екран на iPhone?– ІНСТРУКЦІЯ

Чим Вам загрожує підключення невідомих USB? Поради із захисту

Як зробити Chrome веб-браузером за замовчуванням на iPhone та iPad? – ІНСТРУКЦІЯ

Кібератаки та шкідливі програми – одна з найбільших загроз в Інтернеті. Дізнайтеся з підбірки статей, як виникло шкідливе програмне забезпечення та які є його види, що таке комп’ютерний вірус, про усі види шкідливого ПЗ тощо.

До речі, дослідники розкрили подробиці про критичну уразливість в додатку Instagram для Android, експлуатація якої дозволяла віддаленим зловмисникам перехопити контроль над цільовим пристроєм шляхом відправки спеціально створеного зображення.

Цікаво знати, що кіберполіція затримала злочинну групу, яка за допомогою скімінгових пристроїв виготовляла дублікати банківських карток. Далі з цих карток знімали готівку. За це зловмисникам загрожує до 12 років ув’язнення.

Також після додавання до свого функціоналу аудіо-твітів для iOS у червні, Twitter зараз експериментує з ідеєю дозволити людям записувати та надсилати голосові повідомлення за допомогою прямих повідомлень.

Важливо знати, що хакерам вдалося обійти захист iOS 14 на пристроях, що базуються на процесорі Apple A9.

Поділитися
Exit mobile version