Що можна зробити зі старим iPhone? Apple ввела нову послугу

3 хв. читання
iphone xr

Apple опублікувала на своєму YouTube-каналі відеоролик, присвячений трейд-іну. У ньому компанія розповідає про важливість цієї програми для галузі і для планети, але забула повідомити, що таким чином можна отримати новенький iPhone XR зі знижкою.

Навіть якщо ваш iPhone вже не здатен виконувати покладених на нього обов’язків або зовсім не подає ознак життя, його все одно можна здати його Apple, зробивши внесок у збереження природи, говориться в відео.

https://youtu.be/ME2S9i_Hn2k

Навіщо здавати iPhone по трейд-ін

Мета програми полягає не тільки в обміні старого iPhone на новий, але і в правильній утилізації. Здавши апарат по трейд-іну, можна бути впевненими, що його або відновлять і він потрапить в руки до нового користувача, або повторно перероблять, а отримані в результаті матеріали підуть на виробництво нових пристроїв Apple.

Apple дуже ефективно розподіляє ресурси, отримані від вторинної переробки, намагаючись не утилізувати те, що можна ще хоч якось застосувати при виробництві в майбутньому. В результаті багато пристроїв компанії використовують компоненти і матеріали, які застосовувалися раніше. Зрозуміло, мова йде не про акумулятор або дисплеї, а метали і інших елементи. Наприклад, MacBook Air з дисплеєм Retina цілком виконаний з алюмінію, отриманого в результаті вторинної переробки.

До речі, одна з п’яти найбільших криптовалютних бірж світу Binance повідомила про “масштабний злам”, в результаті якого невідомі зловмисники викрали понад 7 тисяч біткоїнів (близько $41 млн).

Нагадаємо, роботу чотирьох піратських інтернет-ресурсів kinogo.co.ua, uafilm.top, ukrfilm.top і kino-hd.top припинила кіберполіція України. Щодня ці сайти відвідували понад 100 тисяч глядачів, а сайт kinogo.co.ua є одним із найвідоміших піратських ресурсів у пошукових системах мережі Інтернет.

Також Міністерство оборони Японії почне розробку кіберзброї, яка буде використовуватися виключно для самооборони. Передбачається, що створенням шкідливого ПЗ займуться державні підрядники, а робота над ним буде завершена до кінця поточного фінансового року, повідомляють місцеві ЗМІ.

Окрім цього, у Firefox стався найбільший провал за всю історію існування браузера. У ніч з 3 на 4 травня закінчився термін дії цифрового сертифікату, який використовується Mozilla для підпису розширень, йдеться в офіційному блозі розробників Mozilla.

Поділитися
Exit mobile version