Що найчастіше шукали українці у Google? Рейтинг запитів

2 хв. читання
google mobile tab

Компанія “Google Україна” представила запити, які найчастіше шукали українські користувачі протягом 2019 року.

Так, найпопулярнішим запитом став “Игра престолов 8 сезон” про останній сезон серіалу від HBO. Найчастіше також шукали слова “Зеленский” та “Юлия Началова” – російська співачка, актриса і телеведуча.

10 найпопулярніших запитів Google:

  1. Игра престолов 8 сезон
  2. Зеленский
  3. Юлия Началова
  4. Заворотнюк
  5. Результаты выборов 2019
  6. Децл
  7. Чернобыль
  8. Дебаты
  9. Порошенко
  10. Евровидение 2019

У категорії “Фільми” цього року українські користувачі найчастіше шукали в Google психологічний трилер “Джокер” з Хоакіном Феніксом у головній ролі.

Покупкою року в Україні став iPhone 11. Українські користувачі ще шукали, де автокрісло, квитки МАУ і “Укрзалізниці”.

Крім того, юзери питали у Google, що таке томос, подагра і формула Штайнмаєра, як зробити Instagram темним, як їсти авокадо, чому падає долар і чому в Києві туман.

Зверніть увагу, що у найпотужнішого на сьогоднішній день ноутбука Apple є проблеми з динаміками та екраном. Власники 16-дюймового MacBook Pro скаржаться на переривчастий звук, що різко виривається з динаміків.

Користувачі Telegram, які увімкнули єдиний фактор аутентифікації за допомогою SMS-кодів, ризикують стати жертвами кіберзлочинців. Фахівці з кібербезпеки заявили про злам ряду облікових записів користувачів Telegram, де єдиним фактором аутентифікації були SMS-повідомлення.

Нагадаємо, на Дніпропетровщині Служба безпеки України заблокувала діяльність хакерського угруповання, організованого спецслужбами РФ для проведення кібератак на українські державні органи

Також правоохоронні органи США і Великобританії мають намір оприлюднити звинувачення проти двох росіян, яких підозрюють в комп’ютерному шахрайстві і відмиванні грошей

Окрім цього, у відділі стратегічних комунікацій НАТО вирішили перевірити за допомогою власного експерименту: скільки коштують маніпуляції у соціальних медіа, як це працює та чи достатньо успішно самі соціальні мережі справляються з виявленням таких маніпуляцій.

Поділитися
Exit mobile version