Що відомо про майбутній iPhone 12?

3 хв. читання

Apple може змінити дизайн iPhone 12 в 2020 році і здивувати нас новим, але не  настільки радикально незвичним виглядом, як про це мріють деякі. Інформація про дизайн та функції наступного iPhone, включно з модулем з чотирма камерами, – поки  що на рівні чуток, але деякі прогнози аналітиків таки справдилися.

Відомий експерт Мін-Чі Куо передбачив параметри iPhone X, XR та XS. Чутки про iPhone 11 – вже неактуальні, тож прийшов час подумати про те, що ми побачимо у наступних iPhone, які можуть випустити у 2020 році, пише CNET.

Давайте переглянемо деякі бажані параметри нового смартфона: підтримка 5G, частота оновлення  екрану 120 Гц, камера часу польоту (3D- сканер) та новий дизайн. Аналітик Мін-Чі Куо також заявив, що Apple може зменшити розмір екрана у версії iPhone 11 Pro 2020 року. Замість 5,8-дюймового екрану, який він має зараз, це було б 5,4 дюйма.

На сайті PhoneArena навіть провели моделювання та зробили інтригуючі рендери, які показують одну з концепцїй, як може виглядати iPhone 12.

iphone12render

На рендері можна помітити закруглені кути,  як у всіх iPhone останніх моделей. Натомість, інші елементи дизайну можуть бути характерними  більше для iPhone 4 та 5 з минулих років – плоскі краї та більш чіткі лінії повертаються до старого дизайну. Це не буде повним сюрпризом, якщо Apple вирішить повернутися до цієї естетики, особливо враховуючи перероблений iPad Pro  2018 року.

Після впровадження модуля з трьома камерами на цьогорічних iPhone 11 Pro та 11 Pro Max, Apple може додати четверту – камеру часу польоту. Деякі інші телефони, такі як Galaxy Note 10 Plus, мають цю камеру, яка допомагає зчитувати інформацію у трьох вимірах одночасно. Це призначено для таких речей, як допомога в картографуванні доповненої реальності, але може також означати, що ми нарешті отримаємо можливість мати портретний режим у відео.

Однак, на рендерах показують модуль з чотирма камерами, коли всі об’єктиви (включаючи камеру часу польоту) однакового розміру. Мабуть, ця четверта камера буде меншою, враховуючи приклади, які ми бачили від інших виробників телефонів, як-от Huawei P30 Pro.

Нагадаємо, починаючи з  7 листопада, Microsoft почала поставляти  гарнітуру доповненої реальності HoloLens другого покоління  клієнтам, які попередньо замовили пристрій.

Окрім цього, дослідники з безпеки виявили низку уразливостей в прошивці декількох маршрутизаторів Cisco для малого бізнесу.

Також кіберполіція викрила колишнього адміністратора одного з відомих хакерських форумів. 33-річний мешканець Чернігова раніше проходив службу у лавах Збройних сил України, обіймаючи посаду інженера комп’ютерних мереж.

Зверніть увагу, дії в Інтернеті передбачають обмін певною особистою інформацією чи конфіденційними даними, які у разі вашої неуважності можуть опинитися в руках зловмисників. Для забезпечення захисту Ваших персональних даних під час роботи в Інтернет-мережі дотримуйтесь основних правил кібергігієни.

До речі, на Pwn2Own 2019 Токіо за два дні змагань “зламали” пристрої Amazon Echo, Xiaomi Mi9 та Galaxy S10. Хакери заробили $ 315 тисяч, загальний фонд призових заходу –  $ 750 тисяч.

 

 

Поділитися
Exit mobile version