Скористатися платіжною системою Portmone відтепер можна через месенджер

3 хв. читання
iphone apple

Компанія Portmone.com та платіжна технологічна компанія Visa запустили бота Person-to-Person, який надає власникам карток можливість швидко та надійно здійснювати грошові перекази за допомогою мобільного додатку Viber.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Portmone.com.

Тепер за допомогою цього рішення власники карток можуть надсилати гроші протягом декількох секунд своїм друзям і родичам. Віднині доступні різні сценарії відправлення грошей – перекази з картки на картку, з картки на номер телефону. Для власників карток Visa діє спеціальна пропозиція: вони можуть відправити гроші з допомогою цього бота без комісії до кінця жовтня.

Спробуйте переслати гроші друзям або рідним в три простих кроки:

  • Скануйте QR-код;
  • Додайте платіжну карту в бот;
  • Відправляйте і отримуйте гроші.

“Завдяки такому рішенню Visa переносить найкращі у своєму класі та найзручніші грошові перекази між людьми до нового середовища – платформ месенджерів, що є дуже популярними серед власників карток Visa”, – зазначив Уттам Наяк, Старший віце-президент із push-платежів та послуг із доданою вартістю Visa у регіоні Центральної Європи, Ближнього Сходу і Африки.

Як зазначають у Portmone.com,  немає необхідності встановлювати будь-які нові додатки для відправки грошей, а бот для P2P-платежів буде легко доступним для більш ніж 90% користувачів смартфонів.

Рішення P2P-переказів коштів між учасниками Visa було розроблене стратегічним партнером Visa – Middleware Inc. Рішення базується на Visa API і може бути розширене додатковими сервісами, такими як видача цифрових карт, QR-платежі, лояльність тощо. P2P Bot як white-label рішення є масштабованим і може використовуватися будь-яким банком або партнером Visa по всьому регіону CEMEA. Наступним кроком цей бот буде запущений в месенджері Telegram.

Стало відомо, що компанія “Viber”, яка володіє однойменним месенджером, планує відкрити в Україні офіс і набирає штат працівників.

Окрім цього, експерти з кібербезпеки з компанії Positive Technologies виявили уразливість, експлуатація якої дозволяє зловмисникам обійти обмеження на списання великих сум безконтактним способом із карт Visa.

Зверніть увагу, дослідник з компанії Cure53 Алекс Інфюр (Alex Inführ) повідомив, що патч для недавно виправленої уразливості в офісному пакеті LibreOffice можна обійти. Для виконання коду на системі зловмиснику досить змусити жертву відкрити шкідливий документ.

Поділитися
Exit mobile version