Смартфони Xiaomi Mi 9 SE виходять з ладу після оновлення прошивки

2 хв. читання
xiaomi antivirus

В Мережі з’являються скарги власників смартфонів Xiaomi Mi 9 SE на те, що після встановлення останніх оновлень пристрій стає повністю неробочим.

Після встановлення оновлення прошивки MIUI 10.3.1.0, призначеного для європейських користувачів, на екрані з’являється повідомлення про знищення системи, і навіть перезавантаження не допомагає її відновити. Схоже, проблема не зачіпає імпортовані пристрої з типом прошивки Global flashata ROM, пише Securitylab.

Отримавши скарги від користувачів, Xiaomi припинила подальшу розсилку оновлення і розпочала роботу над підготовкою виправлення. Постраждалим користувачам компанія рекомендує звернутися в службу підтримки клієнтів.

Користувач форуму Mi Community запропонував тимчасове рішення проблеми. Власникам смартфонів потрібно:

  • Перезавантажити пристрій, затиснувши одночасно кнопку зменшення гучності і кнопку живлення;
  • Завантажити на комп’ютер драйвери minimal adb і fastboot;
  • Підключити смартфон до комп’ютера;
  • Надіслати команду fastboot devices (ідентифікатор пристрою має бути видно);
  • Ввести команду continuous fastboots.
  • Після зазначеної процедури смартфон повинен перезавантажитися і повернутися до версії прошивки 10.2.9.

До речі, компанія Microsoft повідомила про створення OneDrive Personal Vault, – нової функції хмарного сховища OneDrive, яка дозволить убезпечити особливо важливі файли за допомогою додаткових рівнів захисту.

Також компанія Mozilla запустила проект Track This, який ускладнює рекламне відстеження завдяки відкриттю великої кількості непов’язаних сайтів в Інтернеті.

Окрім цього, менеджер завантажень в Safari у iOS 13 перетворює штатний веб-браузер у просунутий інструмент, що дозволяє досягнути максимуму у роботі з Інтернетом.

Поділитися
Exit mobile version