Стала відома назва і особливості нової ОС від Huawei

2 хв. читання
huawei new os

Huawei оприлюднила попередню назву операційної системи для своїх пристроїв, яку вона розробила на випадок неможливості використання ОС Android і Windows.

Нова операційна система отримала назву “Hongmeng”, але поки неясно, кодове це ім’я проекту або вже фінальна назва продукту, під яким він буде випущений на ринок.

Згідно з інформацією видання Huawei Central, нова операційна система заснована на Linux і є крос-платформної ОС, що підходить як для мобільних пристроїв, так і для ноутбуків. З чуток, розробка даної ОС ведеться з 2012 року.

За даними джерела видання, Huawei вже проводить тестування операційної системи, однак про статус готовності продукту поки нічого невідомо, хоча раніше топ-менеджери компанії натякали, що його розробка практично завершена.

До речі, для багатьох ІТ-фахівців слова “міграція Windows” викликають більше, ніж легке почуття страху, коли вони розглядають всі настільні комп’ютери, ноутбуки, сервери, віртуальні машини і, можливо, навіть планшети, які їм потрібно буде оновити. Встановлення Windows 10 нещодавно відбулось на 825 мільйонах комп’ютерів, але залишається понад 700 мільйонів машин з попередніми версіями ОС.

Нагадаємо, нову фішингову атаку у месенджері WhatsApp виявили фахівці. Приманкою виступає річна преміум-підписка на популярний музичний сервіс Spotify.

Також попри на сформовану думку комп’ютери Mac далеко не завжди працюють ідеально. Найчастіше у користувачів виникають проблеми з мережею або Wi-Fi підключенням. Пропонуємо кілька способів вирішення проблеми на актуальній версії macOS Mojave.

Окрім цього, у Windows 10 знайшли баг, через який Ваш комп’ютер не зможе виконати завантаження. Це пов’язано зі створенням точки відновлення і подальшим оновленням операційної системи. На щастя, проблема має вирішення.

Поділитися
Exit mobile version