Темний режим у Facebook тепер доступний для всіх

3 хв. читання

Facebook нарешті дозволяє всім користувачам настільних комп’ютерів увімкнути темний режим. Представник Facebook повідомив, що більшість людей у ​​Facebook отримають доступ до нового дизайну робочого столу”. Сюди входить темний режим, який можна вмикати та вимикати через меню Налаштування. Про це пишуть на Engadget

Ця опція з’явилася насправді досить давно. Facebook вперше пообіцяв швидший та дещо “чіткіший” інтерфейс на робочому столі на своїй конференції розробників F8 минулої весни. Обмежена кількість користувачів почала тестувати оновлений дизайн у січні, потім аудиторія поступово розширювалася. Тепер він доступний для всіх.

Якщо Ви використовуєте настільну версію Facebook, ви, ймовірно, побачите банер у верхній частині сторінки із запитанням, чи хочете ви спробувати “Новий Facebook”. Наразі Ви все ще можете перейти на “Класичний Facebook” одним кліком, якщо Ви захочете, але оновлений вигляд пізніше стане  стандартним – цього року.

Як бачите, тут показані стадії перемикання з “класичної” на “нову” версії інтерфейсу, а також перехід на темну тему у меню налаштувань настільної версії Facebook.

fbdark1

Інші зміни включають централізовані вкладки для Facebook Watch, Marketplace, Груп  та Gaming. Навіть якщо користувачам не подобаються всі аспекти оновленого інтерфейсу, темний режим, ймовірно, стане популярним. Він уже доступний у ряді додатків, що належать Facebook, включаючи Messenger, Instagram та WhatsApp. Крім того, є хороший шанс, що користувачі ще більше дивляться на екрани своїх гаджетів під час пандемії коронавірусу, і перехід у темний режим може допомогти зменшити навантаження на очі.

Також радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

На час карантину під час Вашої роботи вдома існує більша загроза бути підданим кіберзламу, ніж би Ви виконували завдання в офісі. Щоб зменшити ризики інфікування шкідливими програмами та підвищити безпеку віддаленого доступу,  дотримуйтесь наступних правил.

Нагадаємо, компанії Apple і Google об’єдналися, щоб створити систему відстеження контактів з хворими коронавірусом на iOS і Android.

Також понад 300 облікових записів Zoom виявили на одному з форумів у Даркнеті, де викладаються та продаються різні особисті дані.

Якщо Ваш смартфон потрапить до чужих рук, уся Ваша конфіденційна інформація може бути використана у зловмисних цілях. Саме тому важливо потурбуватися про безпеку своїх даних задовго до втрати чи викрадення телефону

Поділитися
Exit mobile version