Twitter погрожує подати до суду на Meta через додаток Threads

2 хв. читання
7cd39 16886741277730 1920

Компанія Ілона Маска, що займається соціальними мережами, погрожує материнській компанії Facebook через конкурента Twitter.

Через день після того, як материнська компанія Facebook, Meta, запустила свій додаток Threads, подібний до Twitter, Twitter пригрозив подати на неї до суду.

Адвокат Twitter Алекс Спіро надіслав листа генеральному директору Meta Марку Цукербергу, звинувативши компанію в навмисній крадіжці “комерційної таємниці та іншої інтелектуальної власності Twitter”, згідно з повідомленням Semafor.

“Конкуренція – це нормально, шахрайство – ні”, – написав у четвер виконавчий голова і головний технічний директор Twitter Ілон Маск у відповідь на звіт.

Спіро звинуватив Meta в отриманні секретів Twitter шляхом найму десятків колишніх співробітників Twitter і заявив, що материнська компанія Facebook змусила їх працювати над створенням копії Twitter, використовуючи їхні інсайдерські знання для прискорення розробки додатку Threads – що є “порушенням як державного, так і федерального законодавства, а також поточних зобов’язань цих співробітників перед Twitter”, – йдеться в листі Спіро.

Директор з комунікацій Meta Енді Стоун відкинув звинувачення, заявивши в коментарі Thread, що “ніхто з команди розробників Threads не є колишнім співробітником Twitter”.

Запуск Threads відбувся в четвер, і компанія Meta позиціонує новий соціальний додаток як конкурента Twitter. Ви можете зареєструватися в Threads, використовуючи свій обліковий запис в Instagram, і зберегти своє ім’я користувача, кількість підписників і статус підтвердження. Ти часом Threads, за словами Цукерберга, досяг 30 мільйонів підписників всього за 16 годин.

 

Post by @zuck
View on Threads

 

Поділитися
Exit mobile version