У Дніпрі незаконно транслювали телеканали та брали за це гроші

2 хв. читання
sony TV

Кіберполіція викрила незаконну ретрансляцію телеканалів, яку була замаскована під легальний сигнал компанії. Понад 5 тисяч користувачів навіть не підозрювали, що щомісячно сплачують за піратський контент.

Про це повідомляє Департамент кіберполіції Національної поліції України.

Кіберполіція встановила: працівники товариства з обмеженою відповідальністю за щомісячну плату надавали мешканцям житлових масивів м. Дніпро доступ до перегляду програм мовлення відомих українських телеканалів.

Зловмисники підключали абонентів через дротову мережу кабельного телебачення і роздавали цифровій та аналоговий сигнал. При цьому, представники провайдера не укладали договорів з правовласниками на ретрансляцію каналів. Користувачі ж навіть не підозрювали, що послуги, які їм надає провайдер, незаконні.

Проведено три обшуки в офісних приміщеннях провайдера. Вилучено комп’ютерну техніку, більш як півсотні телевізійних та інтернет-тюнерів різних модифікацій, ТВ-карти для доступу до каналів телебачення та ретранслятори цифрового сигналу та зв’язку. Крім того, вилучено печатки товариства, документацію та чорнові записи.

Послугами цього провайдера користувалися більше п’яти тисяч жителів Дніпра. Наразі доступ до кабельного телебачення для них заблоковано в зв’язку з вилученням під час обшуків техніки, яка використовувалася для передачі цифрового та аналогового сигналу.

Нагадаємо, що після восьми місяців тестування некомерційна організація Tor Project представила офіційну версію браузера Tor для ОС Android.

До речі, до того моменту, коли перша бета-версія iOS 13 стане доступною для завантаження, залишається кілька тижнів. У цій статті Ви знайдете поради, які операції бажано і необхідно виконати перед встановленням оновлення від Apple.

Також, компанія Google визнала, що деякі з паролів корпоративних клієнтів помилково зберігаються у відкритому тексті. Ця проблема безпеки триває вже 14 років.

Окрім цього, якщо у Вас 13-дюймовий MacBook Pro без сенсорної панелі, тоді Ви можете мати право на безкоштовне відновлення SSD як частини сервісної програми Apple для цієї серії ноутбуків. Щоправда, лише на території Сполучених Штатів Америки та інших країн, де офіційно представлена компанія Apple.

 

Поділитися
Exit mobile version