У Tinder додадуть опцію відеочату

4 хв. читання

Після тестування в декількох країнах та кількох штатах США Tinder впроваджує функцію відеочату для користувачів у всьому світі, оголосила компанія.

Послуга буде корисною під час пандемії, оскільки вона дозволить Вам поспілкуватися (не лише за допомогою переписки) з потенційним партнером безпосередньо на Tinder без необхідності особисто зустрічатися або використовувати зовнішній сервіс відеочату, як Zoom, повідомляє Engadget.

“Такий сервіс також може  нести ризики, які усвідомлює кожен, хто  будь-коли користувався Tinder.  Для цього цей режим має функції, які забезпечують постійний контроль, надаючи пріоритет безпеці користувачів”  – заявила команда Tinder’s Trust and Safety.

Подібно до того, як обидва користувачі можуть спілкуватися в текстовому чаті лише після спільного вибору, відеочат Face to Face працюватиме лише в тому випадку, якщо Ви і Ваш потенційний партнер дали на це згоду.

Отже, якщо Ви зацікавлені в спілкуванні Face to Face, просто натисніть на значок відео, але Ваша “пара” не знатиме, що Ви зробили це, поки він або вона не зробить те саме.

Якщо Вам не хочеться вести відеочат, Ви можете його вимкнути. Обидва партнери повинні погодитися з основними правилами Tinder, увімкнути відео та добитися чіткості кадрів.

“Відеочат – це ніби вулиця з двостороннім рухом, і краще, коли ви разом 50/50, – йдеться у прес-релізі. – Крім того, це допомагає Вам переконатись, що Ви найкращим чином обираєте власну аватарку”.

tindervideochat

Після закінчення відеодзвінка програма запитає Вашу думку і дозволить надіслати звіт одразу або у будь-який час після закінчення дзвінка.

Команда Tinder також дала декілька загальних порад – наприклад, не поспішати  перед переходом до відео та заздалегідь узгоджувати час відеодзвінків.

Зараз сервіс діє в США та Великобританії, а також у Бразилії, Австралії, Іспанії, Італії, Франції, В’єтнамі, Індонезії, Кореї, Тайвані, Таїланді, Перу та Чилі.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Фішингові листи: розпізнаємо шахрайство на реальному прикладі

Як вимкнути веб-камеру та мікрофон у Zoom? – ІНСТРУКЦІЯ

Як змінити ім’я користувача у Twitter? – ІНСТРУКЦІЯ

Як виявити шахрайство з технічною підтримкою та уникнути його? Поради

Як виміряти рівень кисню у крові за допомогою Apple Watch? – ІНСТРУКЦІЯ

Як увімкнути нову функцію відстеження миття рук на Apple Watch? – ІНСТРУКЦІЯ

Нагадаємо, оператор платіжної системи Mastercard готує до пробних випробувань банківську карту F.CODE Easy, що використовує відбитки пальців для підтвердження прав на транзакцію в платіжних терміналах магазинів.

Також з’явився мобільний додаток доповненої реальності #PrisonersVoice, який привертає увагу міжнародної спільноти до українських бранців Кремля та до системного порушення Російською Федерацією прав людини загалом.

До речі, експерт з інтернет-безпеки, “білий хакер” із Нідерландів Віктор Геверс, відомий тим, що зміг зайти на екаунт президента США Дональда Трампа в 2016 році, повторив свій “успіх” в 2020 році.

Окрім цього, кіберзлочинне угруповання викрало понад 3 Тб приватних відео та розмістило їх на сайтах для дорослих. Серед викладених матеріалів були як відверто інтимні, так і цілком буденні. Зловмисники отримали доступ до понад 50 тисяч особистих IP-камер, що дозволило зібрати колекцію відеоматеріалів.

А 30-річний житель Івано-Франківщини створив веб-сайти, де на платній основі надавав доступ до перегляду фільмів. Засновник онлайн-кінотеатрів не мав дозволів від правовласників на розповсюдження їхніх творів та порушив авторські права двох іноземних кінокомпаній.

Поділитися
Exit mobile version