В смарт-годинники на Android додали опцію нагадувань про миття рук

3 хв. читання
BI AA977 WATCHE J 20150506161243

Зараз все більше людей усвідомлюють, що їм потрібно часто мити руки, щоб зменшити шанси підхопити коронавірус COVID-19.  Дехто про це забуває, може не мити руки цілий день і відповідно, збільшує шанси заразитися. Саме для цього є Google, який із задоволенням нагадає Вам все-таки, коли треба мити руки, через смарт-годинник.

Wear OS, яка є версією Android для смарт-годинників, отримала оновлення до версії 5.4.0, яке нагадуватиме Вам мити руки кожні три години, а також запустить 40-секундний таймер, щоб переконатися, що Ви витрачаєте достатньо часу на намилювання рук (CDC рекомендує не менше 20 секунд). Програма буде наполягати на тому, щоб Ви користувалися милом у випадку, якщо Вас щось спокусило покластися на дезінфікуючий засіб або звичайну воду.

Як зазначає виробник, Ви можете вимкнути це нагадування, натиснувши та утримуючи сповіщення. Вам не доведеться турбуватися про те, що Ваші смарт-годинники будуть заважати під час телевізійного марафону. Крім того, потрібно мити руки через регулярні проміжки часу – наприклад, кожен раз, коли Ви готуєте їжу. Це може допомогти пробудити Вашу пам’ять, але в кінцевому підсумку Ви повинні звикнути мити руки, коли Ви виконуєте багато щоденних завдань.

Також радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

На час карантину під час Вашої роботи вдома існує більша загроза бути підданим кіберзламу, ніж би Ви виконували завдання в офісі. Щоб зменшити ризики інфікування шкідливими програмами та підвищити безпеку віддаленого доступу,  дотримуйтесь наступних правил.

Нагадаємо, компанії Apple і Google об’єдналися, щоб створити систему відстеження контактів з хворими коронавірусом на iOS і Android.

Також понад 300 облікових записів Zoom виявили на одному з форумів у Даркнеті, де викладаються та продаються різні особисті дані.

Якщо Ваш смартфон потрапить до чужих рук, уся Ваша конфіденційна інформація може бути використана у зловмисних цілях. Саме тому важливо потурбуватися про безпеку своїх даних задовго до втрати чи викрадення телефону.

Як запевняють в Apple, користувач в масці не може пройти аутентифікацію за допомогою сканера особи Face ID, проте фахівці з Tencent Xuanwu Lab довели зворотне.

Поділитися
Exit mobile version