Як конвертувати слайди Google у презентацію PowerPoint? – ІНСТРУКЦІЯ

3 хв. читання

Якщо хтось надіслав Вам презентацію, створену за допомогою інструменту Google Slides, але Вам більше подобається працювати над нею у Microsoft PowerPoint, є спосіб легко конвертувати її у .pptx-файл лише за кілька простих кроків.

Виконайте наступні кроки:

1. Вам потрібно буде отримати доступ до своєї презентації Google Slides на Google Диску. Для цього перейдіть на веб-сайт “Диска” у Вашому веб-переглядачі.

pres34

2. Потім відкрийте файл Google Slides, який Ви хочете перетворити на PowerPoint.

3. Відкривши документ Google Slides , виберіть вкладку “Файл” у верхньому лівому куті вікна.

4. У випадаючому меню виберіть кнопку “Завантажити”.

5. У підменю, яке з’явиться, Ви побачите список варіантів завантаження, починаючи з .pptx до .pdf до різних форматів зображень. Щоб конвертувати цю презентацію у файл PowerPoint, виберіть у меню опцію “Microsoft PowerPoint .pptx”.

Після вибору файл почне конвертуватися у .pptx та завантажиться на комп’ютер. Після закінчення можна відкрити файл і почати редагування.

Перетворити PowerPoint в Google Slides так само просто:

1. Якщо Ви хочете це зробити, відкрийте Диск Google, виберіть “Нове” та натисніть опцію “Завантажити файл”.

2. У File Explorer (або Finder на Mac) виберіть файл для завантаження.

3. Опинившись на “Диску”, клацніть правою кнопкою миші документ, виберіть “Відкрити за допомогою” та виберіть “Google Slides”.

Нагадаємо, після встановлення оновлення  Windows 10 May 2019 Update і November 2019 Update перестають працювати звукові карти, з’являється “синій екран смерті” або виникають проблеми з тимчасовим профілем користувача, а в процесі встановлення з’являються неінформативні повідомлення про помилку.

Також у поштовому сервісі Gmail з’явилася нова функція Google Meet – відтепер Ви можете з’єднуватись зі своїми рідними, друзями, колегами чи знайомими за допомогою відеоконференцзв’язку, не виходячи з пошти. Якщо до Вашого комп’ютера під’єднана відеокамера, достатьно буде натиснути кілька разів, щоб розпочати відеочат.

Хоча Microsoft Office все ще є розповсюдженим вибором для обробки текстів, презентацій слайд-шоу, обчислень електронних таблиць та багатьох інших цифрових завдань, є ще безліч безкоштовних альтернатив.

Зверніть увагу, що за допомогою протоколу віддаленого робочого стола (RDP) адміністратори мережі можуть відкрити користувачам порти для загального доступу через Інтернет до робочих документів з домашнього комп’ютера. Але це становить небезпеку, адже таким чином хакери можуть їх виявити та атакувати.

Окрім цього, інструмент віддаленого доступу з функціями бекдору під назвою Mikroceen використовують у шпигунських атаках на урядові структури та організації в галузі телекомунікацій та газовій промисловості Центральної Азії. Зловмисники могли отримати довгостроковий доступ до інфікованих мереж, маніпулювати файлами та робити знімки екрану.

Поділитися
Exit mobile version