Як надсилати голосові повідомлення у додатку iMessage за допомогою Siri?

4 хв. читання

Siri досить добре працює з iMessage. Ви можете попросити Siri надіслати повідомлення, і Siri запише його в текст для Вас. Але що, якщо Siri помилиться? Надсилання звукового голосового повідомлення усуває всі плутанини.

З виходом оновлення iOS 14  Siri може записувати Ваш голос і надсилати його як голосове (звукове) повідомлення. Хоча Ви можете надсилати голосові повідомлення безпосередньо в додатку iMessage, принадність використання Siri полягає в тому, що Ви можете робити це, навіть не піднімаючи свій iPhone – за умови, що у вас є AirPods або інші навушники, пише How-To Geek.

Як надіслати голосове повідомлення за допомогою Siri?

1. Для початку викличте Siri. Ви можете зробити це, сказавши “Hey Siri”/”Привіт, Сірі” на своєму iPhone або AirPods. Або ви можете натиснути та утримувати кнопку “Side” на Вашому iPhone.

1 ios

2. Потім просто скажіть”Надіслати голосове повідомлення (ім’я контакту)”.

3. Siri покаже повідомлення “Добре, запис …”, і Ви побачите анімацію кулі Siri на екрані.

4. Зачекайте секунду-дві, а потім починайте говорити. Якщо говорити негайно, це відсікає першу секунду або дві.

5. Закінчивши з повідомленням, просто припиніть говорити. Siri розпізнає це і автоматично зупинить запис.

6. Потім Ви побачите картку Siri у верхній частині екрана зі своїм звуковим повідомленням. Ви можете натиснути кнопку “Відтворити” тут, щоб переглянути голосове повідомлення, щоб переконатися, що ви ним задоволені. Натисніть кнопку “Надіслати”, щоб надіслати повідомлення. Ви також можете просто сказати “Надіслати” Siri на своєму iPhone або AirPods.

Після того, як Ваше повідомлення буде відправлене, Siri покаже іншу картку у верхній частині екрана з ім’ям контакту.

Тепер просто вийдіть із режиму перегляду Siri, провівши пальцем вгору від нижньої частини екрана вашого iPhone або натиснувши спеціальну кнопку “Home”, якщо вона є.

Як знайти надіслане Вами голосове повідомлення?

Звукове повідомлення також буде доступне в додатку iMessage. Щоб його знайти, просто запустіть програму iMessage та відкрийте розмову.

Ви побачите звукове повідомлення, виділене синім кольором. Ви можете натиснути кнопку “Відтворити” тут, щоб почути повідомлення. Якщо Ви нічого не чуєте, натисніть кнопку “Гучність” поруч із голосовим повідомленням, щоб увімкнути звук.

Коли ви маєте справу з голосовими повідомленнями, ви повинні знати, що за замовчуванням звукові повідомлення зникають за дві хвилини.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

У Zoom нарешті доступне наскрізне шифрування: як увімкнути його на своєму пристрої?

Фішингові листи: розпізнаємо шахрайство на реальному прикладі

Як зупинити отримання SMS на свій смартфон із розсилкою від торгових мереж?

Як виміряти рівень кисню у крові за допомогою Apple Watch? – ІНСТРУКЦІЯ

Як увімкнути нову функцію відстеження миття рук на Apple Watch? – ІНСТРУКЦІЯ

Нагадаємо, компанія Google випустила чергові патчі для Android, загалом усунувши понад 30 уразливостей. Найсерйознішою з нових проблем, згідно з бюлетенем, є можливість віддаленого виконання коду (RCE), виявлена в одному з компонентів системи Android.

Також мешканця  міста Хмельницький впіймали на розповсюдженні конфіденційної інформації користувачів мережі Інтернет, серед якої були логіни та паролі доступу до різних інтернет-ресурсів, електронних поштових скриньок, облікових записів соціальних мереж та електронних гаманців

До речі, у WhatsApp з’явилася довгоочікувана функція, що дозволяє автоматично видаляти повідомлення. Тепер користувачі можуть включити “Автовидалення” для особистих чатів, після чого відправлені повідомлення будуть зникати через сім днів. У групових бесідах тільки адміністратори можуть включити або відключити нововведення.

Зверніть увагу, що зловмисники зловживають функціоналом Google Диска і використовують його для розсилки нібито легітимних електронних листів і push-повідомлень від Google, які в разі відкриття можуть перенаправити людей на шкідливі web-сайти.

Окрім цього, нову вимагацьку кампанію, націлену на користувачів сервісу для відеоконференцій Zoom, виявили дослідники Bitdefender Antispam Lab. Мова йде про так зване “інтимне вимагання” (sextortion), яке припало до смаку зловмисникам останнім часом.

Поділитися
Exit mobile version