Як повернути старий дизайн Twitter? – ІНСТРУКЦІЯ

2 хв. читання

Сайт Twitter у липні змінився докорінно та став схожим на мобільний додаток компанії. Велику кількість елементів інтерфейсу збільшили та поміняли місцями, на перше місце вивели непопулярні функції на кшталт “Списки” та пошуку актуальних твітів. Як наслідок, такі “покращення” лише викликали шквал незадоволення серед користувачів.

Але це компанію не зупинило – користувачів соціальної мережі вже позбавили можливості повертатися до попереднього дизайну веб-версії. Однак вирішення цієї проблеми існує. Пропонуємо Вашій увазі два способи, як повернутися до старої версії Twitter.

1. Старий дизайн захований у налаштуваннях

Користувачі Twitter знайшли лазівку в новому сайті, що дозволяє повернутися до старого дизайну. Головна проблема: спосіб в будь-який момент можуть закрити.

Отже:

  • Зліва під іконкою профілю у меню потрібно вибрати “Інші дії” і натиснути там “Налаштування і конфіденційність“.

    twitter12

  • Потім знайти меню “Про Твіттер“, а там – “Каталог“.

  • З’явиться розширений список екаунтів і хештегів.
    Тут і захована лазівка – ця сторінка ще не перероблена під новий дизайн. Можна натиснути на кнопку “Головна” і потрапити на стару версію сайту.

  • В “Каталог” можна потрапити й простіше – за цим посиланням.
    Закриття або оновлення сторінки відмінить зміни, тому доведеться щоразу проходити шлях знову.

2. Розширення для браузерів

Тут все просто – вже з’явилися розширення від розробників, які повертають старий дизайн. Ось кілька з них:

Chrome

Mozilla Firefox

Нагадаємо, версія Microsoft Edge, встановлена в Windows 10, відправляє повну URL-адресу сайтів, які відвідує користувач, компанії Microsoft. Ці дані містять не тільки інформацію про сторінку, а й ідентифікатор безпеки.

Також компанія Vivo впроваджує нову унікальну технологію для своїх смартфонів, що отримала назву “Dual Wi-Fi Acceleration”. Вона дозволяє підключатися до двох Wi-Fi одночасно для більш стабільного з’єднання.

Стало відомо, що фальшиву шкідливу програму маскують під FaceApp та розповсюджують через інфіковані веб-сайти та YouTube.

Окрім цього, навіть правоохоронні органи втратять можливість прослуховувати мобільні пристрої з запуском технологій 5G.

Поділитися
Exit mobile version