В США створять спецслужбу захисту від хакерів

3 хв. читання
data service hacker

Агентство національної безпеки США (АНБ) оголосило про створення нового підрозділу з кібербезпеки, який буде займатися захистом від зовнішніх кіберзагроз. Новий підрозділ отримає назву “Директорат із кібербезпеки” (Cybersecurity Directorate) і почне функціонувати з 1 жовтня 2019 року.

Директором підрозділу стане Енн Нойбергер (Anne Neuberger), яка буде звітувати безпосередньо очільнику АНБ – генералу Полу Накасоне (Paul Nakasone).

АНБ відоме своєю розробкою і вдосконаленням наступального кіберарсеналу США. Мета нового “Директорату з кібербезпеки” буде полягати в поліпшенні захисних систем безпеки і виявленні поточних атак проти американських організацій.

“Новий підхід до кібербезпеки зміцнить становище АНБ у співпраці з ключовими партнерами в уряді США, такими як Кібернетичне командування, Міністерство внутрішньої безпеки і Федеральне бюро розслідувань”, – вказується в заяві відомства.

До речі, баги і помилки властиві будь-якій операційній системі, і лагодять їх розробники, на жаль, не завжди відразу. Якщо Ви зіткнулися на Android із проблемою підключення до мережі, то з цією проблемою Вам допоможе ця стаття.

Нагадаємо, версія Microsoft Edge, встановлена в Windows 10, відправляє повну URL-адресу сайтів, які відвідує користувач, компанії Microsoft. Ці дані містять не тільки інформацію про сторінку, а й ідентифікатор безпеки.

Також компанія Vivo впроваджує нову унікальну технологію для своїх смартфонів, що отримала назву “Dual Wi-Fi Acceleration”. Вона дозволяє підключатися до двох Wi-Fi одночасно для більш стабільного з’єднання.

Стало відомо, що фальшиву шкідливу програму маскують під FaceApp та розповсюджують через інфіковані веб-сайти та YouTube.

Окрім цього, навіть правоохоронні органи втратять можливість прослуховувати мобільні пристрої з запуском технологій 5G.

Якщо смартфон став Вашим цифровим помічником у повсякденному житті й у роботі, пропонуємо добірку мобільних сервісів для монтажу відео. Вони стануть Вам у нагоді, коли Ви перебуваєте на цікавій події, за кордоном, маєте гарні кадри але не маєте часу, щоб змонтувати їх у непростому Premiere Pro, радять фахівці громадської організації “Інтерньюз-Україна“.

Зверніть увагу, завантажувач CCleaner містить рекламні пропозиції сторонніх продуктів. Так, користувачі CCleaner, які оновлюють програму або встановлюють її заново за допомогою оффлайн-завантажувача, можуть отримати ці пропозиції.

Аналітики Mangrove Capital Partners заявляють, що Apple представить операційну систему SiriOS в 2020 році. Вона буде використовуватися в пристроях “інтернету речей”.

Поділитися
Exit mobile version