Xiaomi розробила новий додаток для роботи з фітнес-пристроями

2 хв. читання
Xiaomi Mi MIX

Компанія Xiaomi планує випустити новий додаток Mi Health, який відстежуватиме спортивні досягнення і показники здоров’я.

Про це повідомляє XDA Developers з посиланням на власні джерела.

Як зазначають експерти, компанія Xiaomi вирішила створити новий додаток для роботи з фітнес-пристроями. Ймовірно, нове програмне забезпечення замінить теперішню програму Mi Fit

Новий додаток виявили в останній бета-версії MIUI China Developer 9.7.23. Фахівці джерела витягли файл apk, але встановити його поки можна тільки на смартфони Xiaomi.

Фахівці відзначають, що поки не зрозуміло, навіщо Xiaomi створила додаток Mi Health за умови наявності Mi Fit. Можливо, останній замінить перший, однак у цьому випадку Xiaomi могла б просто оновити Mi Fit та змінити його ім’я.

Якщо смартфон став Вашим цифровим помічником у повсякденному житті й у роботі, пропонуємо добірку мобільних сервісів для монтажу відео. Вони стануть Вам у нагоді, коли Ви перебуваєте на цікавій події, за кордоном, маєте гарні кадри але не маєте часу, щоб змонтувати їх у непростому Premiere Pro, радять фахівці громадської організації “Інтерньюз-Україна”.

Зверніть увагу, завантажувач CCleaner містить рекламні пропозиції сторонніх продуктів. Так, користувачі CCleaner, які оновлюють програму або встановлюють її заново за допомогою оффлайн-завантажувача, можуть отримати ці пропозиції.

Аналітики Mangrove Capital Partners заявляють, що Apple представить операційну систему SiriOS в 2020 році. Вона буде використовуватися в пристроях “інтернету речей”.

Поділитися
Exit mobile version