Windows 11 обіцяють зробити досконалою і завершеною ОС

4 хв. читання

Незабаром вийде на ринок Windows 11, і стане вона новою найкращою в світі ОС для електронних пристроїв, стверджують розробники.

Як стало відомо, Microsoft у цей час активно створює нову операційну систему для комп’ютерів, планшетів, моноблоків і ноутбуків, а встановити її зможуть усі бажаючі. Як саме вона буде називатися поки що точно невідомо, але є всі підстави вважати, що мова йде про Windows 11. Офіційного анонса нової платформи чекати надто довго не доведеться, тому він буде в кінці нинішнього року, тоді як фінальна стабільна версія цієї платформи вийде в травні 2020 року. З моменту анонса і до моменту релізу всі бажаючі зможуть взяти участь в її відкритому тестуванні. Про це пише AKKet.com.

Windows 11

Достовірно відомо про те, що одинадцята “вінда” запропонує користувачам не тільки нові можливості, але ще і значно змінений інтерфейс. Він виявиться кращим в усіх відношеннях за Windows 10. За рахунок того, що основою нової платформи стане ядро ​​Windows Core, що володіє модульною структурою, нова операційна система буде більш стабільною, швидкою і надійною в частині безпеки.

Однією з особливостей Windows 11 стане система “безшовних” оновлень. Для встановлення таких більше не доведеться кожного разу перезавантажувати електронний пристрій, тим самим витрачаючи свій час. Всі апдейти зможуть встановлюватися у фоновому режимі, після чого вони відразу активуються. Впровадження всіх цих особливостей в нову операційну систему стало можливим за рахунок новітніх стилів програмування, до яких прийшло все людство за більш ніж 40 років. Залишилося тільки дочекатися релізу нової ОС від Microsoft, щоб можна було протестувати її особисто, зробивши висновки про те, наскільки вона вдала.

До речі, баги і помилки властиві будь-якій операційній системі, і лагодять їх розробники, на жаль, не завжди відразу. Якщо Ви зіткнулися на Android із проблемою підключення до мережі, то з цією проблемою Вам допоможе ця стаття.

Нагадаємо, версія Microsoft Edge, встановлена в Windows 10, відправляє повну URL-адресу сайтів, які відвідує користувач, компанії Microsoft. Ці дані містять не тільки інформацію про сторінку, а й ідентифікатор безпеки.

Також компанія Vivo впроваджує нову унікальну технологію для своїх смартфонів, що отримала назву “Dual Wi-Fi Acceleration”. Вона дозволяє підключатися до двох Wi-Fi одночасно для більш стабільного з’єднання.

Стало відомо, що фальшиву шкідливу програму маскують під FaceApp та розповсюджують через інфіковані веб-сайти та YouTube.

Окрім цього, навіть правоохоронні органи втратять можливість прослуховувати мобільні пристрої з запуском технологій 5G.

Якщо смартфон став Вашим цифровим помічником у повсякденному житті й у роботі, пропонуємо добірку мобільних сервісів для монтажу відео. Вони стануть Вам у нагоді, коли Ви перебуваєте на цікавій події, за кордоном, маєте гарні кадри але не маєте часу, щоб змонтувати їх у непростому Premiere Pro, радять фахівці громадської організації “Інтерньюз-Україна“.

Зверніть увагу, завантажувач CCleaner містить рекламні пропозиції сторонніх продуктів. Так, користувачі CCleaner, які оновлюють програму або встановлюють її заново за допомогою оффлайн-завантажувача, можуть отримати ці пропозиції.

Аналітики Mangrove Capital Partners заявляють, що Apple представить операційну систему SiriOS в 2020 році. Вона буде використовуватися в пристроях “інтернету речей”.

Майже чотири мільйони доларів обходиться компаніям один інцидент витоку даних внаслідок хакерських атак.

Поділитися
Exit mobile version