Як продовжити оновлення для Windows 7 безкоштовно?

2 хв. читання

Спільнота форуму техпідтримки My Digital Life представила спосіб обійти обмеження компанії Microsoft і встановити оновлення безпеки для Windows 7 (ESU) на всіх системах.

Минулого місяця Microsoft випустила тестове оновлення ESU (KB4528069) для Windows 7 для перевірки того, чи сумісні системи з програмою випуску оновлень. Під час встановлення оновлення необхідно вводити ліцензійний ключ, який дозволяє майбутні оновлення ESU для цільової системи.

My Digital Life створили інструмент BypassESU, що дозволяє обійти механізм перевірки ключів ESU і встановити тестове оновлення.

Сервіс Windows 7 ESU (Extended Security Updates) є платною службою Microsoft, що надає оновлення безпеки компаніям, які все ще використовують комп’ютери під управлінням Windows 7. Нагадаємо, компанія має намір припинити підтримку ОС 14 січня 2020 року, а для учасників програми Windows 7 ESU підтримка буде продовжена до 2023 року на платній основі.

windows 7 6

Зверніть увагу, що у найпотужнішого на сьогоднішній день ноутбука Apple є проблеми з динаміками та екраном. Власники 16-дюймового MacBook Pro скаржаться на переривчастий звук, що різко виривається з динаміків.

Користувачі Telegram, які увімкнули єдиний фактор аутентифікації за допомогою SMS-кодів, ризикують стати жертвами кіберзлочинців. Фахівці з кібербезпеки заявили про злам ряду облікових записів користувачів Telegram, де єдиним фактором аутентифікації були SMS-повідомлення.

Нагадаємо, на Дніпропетровщині Служба безпеки України заблокувала діяльність хакерського угруповання, організованого спецслужбами РФ для проведення кібератак на українські державні органи

Також правоохоронні органи США і Великобританії мають намір оприлюднити звинувачення проти двох росіян, яких підозрюють в комп’ютерному шахрайстві і відмиванні грошей

Окрім цього, у відділі стратегічних комунікацій НАТО вирішили перевірити за допомогою власного експерименту: скільки коштують маніпуляції у соціальних медіа, як це працює та чи достатньо успішно самі соціальні мережі справляються з виявленням таких маніпуляцій.

Поділитися
Exit mobile version