Як відключити нагадування про оновлення iOS?

2 хв. читання
iphone update stop

Свіжі версії iOS автоматично нагадують користувачам про наявні оновлення. Однак якщо Ви не хочете встановлювати оновлення iOS, є спосіб позбутися від докучливих нагадувань.

Варіант для ледачих – натиснути “Пізніше”, коли чергове нагадування з’явиться на екрані. Але врахуйте, що воно знову з’явиться через 24 години і Вам знову доведеться вибрати “Пізніше”.

Інший спосіб – видалити завантажений файл із пристрою. Для цього відкрийте “Налаштування” – “Основні” – “Сховище iPhone”.
Знайдіть файл оновлення та видаліть його.

Але як тільки пристрій буде під’єднано до Wi-Fi, оновлення може знову завантажитися. Тому для впевненості можна заблокувати такі адреси на своєму роутері: appldnld.apple.com, mesu.apple.com.

Такий захід можна вжити на крайній випадок, якщо Ви не плануєте встановлювати оновлення найближчим часом.

Проте, все-таки кращий вихід з даної ситуації – встановити апдейт і не турбуватися про повідомлення. Тим паче, що iOS 12.3 показала себе чудово за продуктивністю, вдихнувши життя навіть у старі пристрої.

Нагадаємо, Google зберігає інформацію про покупки користувачів в Інтернеті за допомогою електронної пошти Gmail, на яку приходять підтвердження про оплату послуг і товарів.

Також Google додала темну тему в Android-версії “Календаря” і нотатника “Keep”. Завдяки нововведенню працювати у додатках в умовах поганої освітленості стане комфортніше.

Окрім цього, у Windows 10 знайшли баг, через який Ваш комп’ютер не зможе виконати завантаження. Це пов’язано зі створенням точки відновлення і подальшим оновленням операційної системи. На щастя, проблема має вирішення.

Поділитися
Exit mobile version