Як знайти у Google Maps заклади, які поблизу з Вами доставляють їжу?

3 хв. читання

Google випустила оновлення для Google Maps з функцією пошуку закладів, які в умовах карантину продовжують працювати та пропонують їжу із собою  або замовити доставку додому.

Це нововведення працює всюди, незалежно від міста або країни, забезпечуючи користувачам можливість замовити з ресторану як легкий перекус під нову серію улюбленого серіалу, так і повноцінну вечерю, щоб відсвяткувати день народження когось із членів своєї сім’ї.

Як знайти доставку в своєму місті?

  1. Відкрийте Google Maps і перейдіть в розділ “Що поруч”.
  2. У верхній частині екрану повинні з’явитися вкладки “Їжа із собою” і “Доставка”.Dostavka 1
  3. Якщо вкладки не з’явилися, введіть у рядок пошуку “Їжа із собою” або “Доставка”.
  4. Перед Вами відкриється меню, що випадає зі списком закладів, які пропонують замовити їжу (і не тільки) та забрати її самостійно або оформити доставку.
  5. Виберіть потрібний заклад і перейдіть сторніку з інофрмацією про нього.
  6. Відкрийте меню (за наявності), виберіть страви, які содобались. Потім Ви можете:аабо зателефонувати до закладу для замовлення, або залишити заявку на сайті, або надіслати замовлення прямо з Google Maps, якщо ця опція дозволена на сторінці закладу.

Також радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Нагадаємо, Microsoft випустила позапланове оновлення для Windows 10 з метою виправити баг, що викликає проблеми з підключенням до інтернету через VPN. Однак, як виявилося, виправлення також викликає проблеми з підключенням до Інтернету, але тепер вже через Wi-Fi.

Також сьогодні більшість працівників компаній, учні, студенти та викладачі знаходяться на вимушеній самоізоляції через загрозу інфікування COVID-19. Саме тому популярними стали додатки, які дозволяють спілкуватися за допомогою відео в режимі реального часу.

Зверніть увагу, що під час пандемії коронавірусу кіберзлочинці активізували та оновили різноманітні схеми шахрайств. Найчастіше спекулюють на товарах індивідуального захисту, розповсюджують фейки, здійснють СМС-розсилку та телефонують, щоб виманити Ваші персональні дані та кошти.

Ймовірно, мало людей будуть заперечувати проти збору певних даних для відстеження інфікованих людей, якщо це допоможе зупинити поширення вірусу. Однак, крім очевидної користі від використання технологій, існують і ризики для цифрової конфіденційності громадян.

Усіх цікавить, чи можна опускати в воду смартфон без захисту від води. Насправді ж, навіть якщо телефон захищений від води, все одно не варто лізти з ним у воду.

Поділитися
Exit mobile version