З оновленим додатком від Microsoft можна здійснювати дзвінки без смартфону

2 хв. читання

Оновлена версія програми Microsoft Your Phone, що об’єднує Android-смартфон і ПК на Windows 10, отримала незвичайну функцію: тепер за допомогою робочого столу на комп’ютері можна не лише переглядати файли зі смартфона, але і здійснювати дзвінки, не дістаючи ґаджет з кишені.

Інсайдер під псевдонімом Ajith поділився скріншотами нової версії додатка у Twitter. Судячи з опублікованих зображень, в Windows-версії My Phone з’явиться нова вкладка “Дзвінки”. З комп’ютера можна вести пошук за контактами, дзвонити і приймати дзвінки – для цього буде потрібно дати відповідний дозвіл додатку на Android.

My Phone дає змогу відслідковувати на екрані ПК повідомлення і текстові повідомлення, що приходять на смартфон. Функціональність програми доступна користувачам Windows 10, версія операційної системи ґаджета повинна бути не нижче Android 7.0.

my phone 1

Про можливість робити дзвінки з комп’ютера за допомогою My Phone повідомлялося і раніше, але знімки нового інтерфейсу з’явилися в Мережі тільки зараз. Версія додатка з новою функцією знаходиться на стадії інсайдерського бета-тестування, про дату релізу оновлення буде оголошено пізніше.

Зверніть увагу, Ви можете повторно завантажувати будь-які додатки, які Ви купували або завантажували на свій iPhone або iPad раніше, Ви також можете завантажувати будь-які додатки, які придбали члени сім’ї, якщо Ви використовуєте функцію сімейного обміну від Apple.

Google випустила оновлення безпеки для своєї мобільної ОС Android, але не додала до нього патч як мінімум для однієї уразливості, що дозволяє підвищити привілеї до рівня ядра.

Cybercalm писав про те, як на смартфоні Аndroid можна записати розмову. Варто зауважимо, що вбудований функціонал із звукозапису бесіди присутній не у всіх версіях операційної системи. Як записувати розмови на останніх версіях Android, читайте у статті.

Поділитися
Exit mobile version