З’вилися нові подробиці щодо дизайну та інтерфейсу iPhone 12

4 хв. читання
smartphone user

Apple досить відома своєю одержимістю дизайном та деталізацією своїх гаджетів, але деякі почали сумніватися в її здатності продовжувати цю традицію в “післяджобсівську” епоху. Компанія, безумовно, зробила кілька непопулярних рішень у дизайні, навіть  якщо вони були пізніше скопійовані та популяризовані її конкурентами –  все одно вони не дуже подобалися давнім клієнтам Apple.

Високий рівень дизайну iPhone X та його наступників є однією з таких суперечливих конструкцій, але, схоже, Apple, можливо, трохи опуститься на землю, випустивши наступний iPhone з більш традиційним дизайном, пише Slashgear.

Зокрема, швидше за все, розташування передньої камери не зміниться – буде такий самий виріз, а не у вигляді краплі води, перфорації екрану або взагалі рішення у вигляді висувної камери. Не можна собі дозволити відмовитись від місця, враховуючи обладнання, яке там є. Все, що можна тут зробити з дизайном – це повернутися до великої рамки екрану так, як це зроблено у Google Pixel 4.

На основі нещодавнього витоку стало відомо, що Apple, принаймні, зробить більш вузький виріз екрану. Чи вдасться це зробити, упакувавши передні компоненти ближче один до одного або видаливши якусь нефункціональну частину вирізу, все ще не невідомо. Це принаймні залишить більше корисного простору екрану в двох верхніх кутах –  можливо, для більшої кількості індикаторів стану.

Цей же самий витік, однак, розкриває ще більше цікавих деталей – зокрема, щодо того, яким може бути  інтерфейс нової iOS на цьому iPhone 12 . Щодо  дизайну нових інтерфейсів мобільних операційних систем Apple вже говорилося, що новий дизайн дозволяє  розміщувати віджети на головному екрані, як зараз на iPadOS. Це служить наочним, але все ще неофіційним підтвердженням цього, а також деяким уявленням про те, як це може працювати.

Звичайно, Apple все ж може змінити свою думку, якщо зробить висновок, що новий досвід буде занадто складним для користувачів. Однак сама можливість розмістити віджети на головному екрані може підштовхнути до розвитку нового ринку додатків-віджетів, враховуючи більш помітне місце для віджетів, яке сподобається користувачам.

Також радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Нагадаємо, Microsoft випустила позапланове оновлення для Windows 10 з метою виправити баг, що викликає проблеми з підключенням до інтернету через VPN. Однак, як виявилося, виправлення також викликає проблеми з підключенням до Інтернету, але тепер вже через Wi-Fi.

Також сьогодні більшість працівників компаній, учні, студенти та викладачі знаходяться на вимушеній самоізоляції через загрозу інфікування COVID-19. Саме тому популярними стали додатки, які дозволяють спілкуватися за допомогою відео в режимі реального часу.

Зверніть увагу, що під час пандемії коронавірусу кіберзлочинці активізували та оновили різноманітні схеми шахрайств. Найчастіше спекулюють на товарах індивідуального захисту, розповсюджують фейки, здійснють СМС-розсилку та телефонують, щоб виманити Ваші персональні дані та кошти.

Ймовірно, мало людей будуть заперечувати проти збору певних даних для відстеження інфікованих людей, якщо це допоможе зупинити поширення вірусу. Однак, крім очевидної користі від використання технологій, існують і ризики для цифрової конфіденційності громадян.

Усіх цікавить, чи можна опускати в воду смартфон без захисту від води. Насправді ж, навіть якщо телефон захищений від води, все одно не варто лізти з ним у воду.

Поділитися
Exit mobile version