Злам будь-якого iРhone і Android: з’явилася нова програма від ізраїльської компанії

2 хв. читання
iphone vs android

Ізраїльська компанія Cellebrite публічно оголосила про те, що відтепер за допомогою її інструменту UFED Premium можна розблокувати будь-який iOS-пристрій, в тому числі нову версію iOS 12.3.

UFED Premium є новою версією інструменту Universal Forensic Extraction Device (UFED) і, відповідно до рекламних матеріалів Cellebrite, також дозволяє вилучати файли з багатьох сучасних Android-пристроїв, включаючи Samsung Galaxy S9.

“Cellebrite з гордістю представляє UFED Premium! Ексклюзивне рішення для правоохоронних органів, що дозволяє розблокувати і отримувати дані з усіх iOS- і висококласних Android-пристроїв”, – повідомила компанія в Twitter.

Своє повідомлення компанія супроводила посиланням на сторінку, присвячену можливостям нової версії UFED. Згідно опису продукту, він дозволяє зламувати iOS-пристрої, починаючи з iOS 7, а також Android-пристрої, і не тільки від Samsung, але також від Huawei, LG і Xiaomi.

До речі, Microsoft планує інтегрувати підсистему Windows для Linux 2 у весняне оновлення функцій 2020 року – Windows 20H1. Нова версія постачається з повноцінним ядром Linux і змінює спосіб взаємодії бінарних файлів з Windows і обладнанням комп’ютера.

Нагадаємо, кілька днів тому з офіційного екаунту технічної підтримки Samsung у Twitter надійшло повідомлення щодо обов’язкової ручної антивірусної перевірки телевізорів, підключених до Wi-Fi мережі.

Також засновник компанії Nitro-Team і фахівець з кібербезпеки з Казахстану Батиржан Тютеєв запустив Telegram-бота, за допомогою якого користувач може перевірити, чи витікали паролі від його електронної пошти до будь-яких баз. За даними творця бота, за годину ним встигли скористатися 10 тисяч осіб.

Окрім цього, працівники кіберполіції викрили двох 33-річних чоловіків, причетних до викрадення майже 420 тисяч гривень з рахунку одного з мешканці Київщини. Знаючи про вразливості онлайн-ресурсу потерпілого, зловмисник використав їх для викрадення коштів.

Поділитися
Exit mobile version