Apple Music став доступний в усіх браузерах

2 хв. читання
apple music web

Apple запустила веб-версію свого стрімінгового сервісу Apple Music, який з вересня 2019 року перебував на стадії бета-тестування.

Тепер сервіс Apple Music в доступний за адресою music.apple.com . Попередній адреса beta.music.apple.com автоматично переадресовує відвідувачів на новий сайт.

Для входу необхідні Apple ID і наявність підписки на Apple Music. Весь контент відтворюється прямо в браузері. Користувачі платформ, для яких немає спеціального додатка Apple Music, в тому числі  Windows 10, Linux і Chrome OS, тепер можуть слухати Apple Music.

Новим передплатникам Apple Music доступна безкоштовна тримісячна пробна версія.

Також радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

На час карантину під час Вашої роботи вдома існує більша загроза бути підданим кіберзламу, ніж би Ви виконували завдання в офісі. Щоб зменшити ризики інфікування шкідливими програмами та підвищити безпеку віддаленого доступу,  дотримуйтесь наступних правил.

Нагадаємо, компанії Apple і Google об’єдналися, щоб створити систему відстеження контактів з хворими коронавірусом на iOS і Android.

Також понад 300 облікових записів Zoom виявили на одному з форумів у Даркнеті, де викладаються та продаються різні особисті дані.

Якщо Ваш смартфон потрапить до чужих рук, уся Ваша конфіденційна інформація може бути використана у зловмисних цілях. Саме тому важливо потурбуватися про безпеку своїх даних задовго до втрати чи викрадення телефону.

Як запевняють в Apple, користувач в масці не може пройти аутентифікацію за допомогою сканера особи Face ID, проте фахівці з Tencent Xuanwu Lab довели зворотне.

Поділитися
Exit mobile version