Apple оновила політику App Store щодо завчасних замовлень додатків

3 хв. читання
app store ipad

Apple оновила політику App Store щодо завчасних замовлень, дозволяючи розробникам пропонувати свої додатки за півроку до їх офіційного випуску.

У повідомленні на своєму порталі для розробників технічний гігант оголосив, що розробники можуть “дозволити клієнтам робити попереднє замовлення ​​додатки за 180 днів до його випуску для завантаження”. Apple додала, що розробники можуть скористатися більш тривалим терміном, щоб зацікавити користувачів своїм продуктом, продемонструвати всі функції нового додатку та заохотити до попередніх замовлень.

Компанія офіційно запустила попередні замовлення додатків ще в 2017 році для пристроїв iOS, macOS і tvOS. Це безумовно було довгоочікуваною зміною для тих, хто хоче бути впевненим, що отримає певні програми відразу після їх виходу. Стара політика Apple щодо завчасних замовлень дозволяла розробникам розміщувати свої продукти лише протягом трьох місяців, перш ніж вони стануть доступними для завантаження. Збільшивши період завчасного замовлення, розробники отримають можливість зацікавити своїми пропозиціями ще до того, як вони будуть готові до випуску. Розробники можуть скористатися більш тривалим періодом незалежно від того, чи є їх додаток безкоштовним або платним.

Запровадження нової політики App Store містить у собі переваги не тільки для розробників, а і для користувачів. З клієнтів не буде стягуватися оплата навіть за платні покупки, поки вони не будуть готові до завантаження, а також користувачі завжди можуть скасувати замовлення, якщо передумають. Коли додаток буде запущений, клієнти отримають повідомлення про те, що їх покупка буде автоматично встановлена ​​на їх пристрої протягом 24 годин.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Шахрайство, оманливий дизайн, або як торгові сайти змушують Вас витрачати більше?

Найпоширеніші схеми кіберзлочинців та способи захисту від них. Поради

Як користуватися спеціальними піктограмами програм на Вашому iPhone та iPad? – ІНСТРУКЦІЯ

Як перемістити програми з бібліотеки додатків на головний екран на iPhone?– ІНСТРУКЦІЯ

Чим Вам загрожує підключення невідомих USB? Поради із захисту

Як зробити Chrome веб-браузером за замовчуванням на iPhone та iPad? – ІНСТРУКЦІЯ

Кібератаки та шкідливі програми – одна з найбільших загроз в Інтернеті. Дізнайтеся з підбірки статей, як виникло шкідливе програмне забезпечення та які є його види, що таке комп’ютерний вірус, про усі види шкідливого ПЗ тощо.

До речі, дослідники розкрили подробиці про критичну уразливість в додатку Instagram для Android, експлуатація якої дозволяла віддаленим зловмисникам перехопити контроль над цільовим пристроєм шляхом відправки спеціально створеного зображення.

Цікаво знати, що кіберполіція затримала злочинну групу, яка за допомогою скімінгових пристроїв виготовляла дублікати банківських карток. Далі з цих карток знімали готівку. За це зловмисникам загрожує до 12 років ув’язнення.

Також після додавання до свого функціоналу аудіо-твітів для iOS у червні, Twitter зараз експериментує з ідеєю дозволити людям записувати та надсилати голосові повідомлення за допомогою прямих повідомлень.

Важливо знати, що хакерам вдалося обійти захист iOS 14 на пристроях, що базуються на процесорі Apple A9.

Поділитися
Exit mobile version