Баг з оновленнями в Windows 10 викликає чорний екран

2 хв. читання
win10 restart

Як мінімум одне з недавніх кумулятивних оновлень для Windows 10 викликає чорний екран після перезавантаження комп’ютера.

Який саме апдейт є проблемним, на цей момент сказати складно. Однак, за словами деяких користувачів, чорний екран з’являється після встановлення на Windows 10 October 2018 Update (версія 1809) кумулятивного поновлення KB4507469.

Користувачі Reddit підтвердили, що проблема виникає на повністю оновлених системах з встановленими останніми оновленнями для Windows 10.

Минулого місяця деякі користувачі Windows 10 зіткнулися з аналогічною проблемою. Після встановлення червневого оновлення KB4503327 замість робочого столу відображався чорний екран. Баг торкався Windows 10 (версія 1809), Windows 10 (версія 1803), Windows 10 Enterprise LTSC 2019 і Windows Server 2019.

Microsoft відомо про нову проблему і в цей час компанія працює над її виправленням. Дата виходу патча не повідомляється. Користувачі, які зіткнулися з чорним екраном після встановлення оновлення, можуть натиснути Ctrl+Alt+Delete і викликати примусове перезавантаження, після чого система повинна завантажитися в нормальному режимі. Запускати відновлення системи не потрібно, описаний спосіб має повернути ОС до життя.

До речі, Google тестує окрему панель управління відтворенням, яка буде вбудована в інтерфейс настільної версії Chrome.

Google – це вже невід’ємна частина нашого життя. Практично кожен день ми використовуємо систему від Google для пошуку самої різної інформації, однак не всі знають, що шукати її можна куди більш продуктивно і правильно. Про сім 7 речей, які Ви могли не знати про пошук у Google читайте тут.

Окрім цього, згідно з новими тестами від Opensignal в США найвищі швидкості 5G у світі. Користувачі можуть отримати до 1.8 Гбіт/с на своїх пристроях.

Поділитися
Exit mobile version