Чому не варто купувати Samsung Galaxy Fold? Огляд пристрою

4 хв. читання

Samsung стала не першим виробником, який вважав за краще приховати дизайнерські недоліки своїх смартфонів за допомогою зображень робочого столу. Близько півроку тому на аналогічний крок пішла Apple, коли за замовчуванням вбудувала у прошивку флагманських iPhone зображення, яке приховує фронтальну виїмку. Але саме Samsung зайшла в цій справі так далеко, що починаєш сумніватися, сердитись на компанію чи похвалити за винахідливість, пише AndroIdinsider.

У Мережі опублікували короткий відеоролик з демонстрацією Galaxy Fold, який лише має з’явитися в продажу. Автор імпровізованого огляду показав, як працює новинка, а наприкінці повідомив, що дуже задоволений, давши глядачеві зрозуміти, що модель таки заслуговує бути купленою. Попри це пристрій має очевидні особливості, які не дозволяють вважати його закінченим продуктом.

Samsung обманює

По-перше, Samsung так і не змогла позбутися від борозни, що проходить в місці згину внутрішнього екрану Galaxy Fold. Виходить, основна проблема смартфону, над якою компанія працювала більше року, перекочувала в комерційний екземпляр, що просто неприпустимо для будь-якого продукту, не кажучи вже про товари ціною в хороший комп’ютер.

По-друге, вражає, на скільки нахабно Samsung намагається приховати цей недолік. Компанія вирішила перекрити його зображенням безтілесного метелика. Чому? Та тому що в тому місці, де мало розташовуватися тіло комахи, проходить явна борозна, яку ну ніяк не можна показувати споживачеві.

Дисплей Galaxy Fold

По-третє, перебуваючи у використанні певний час, гнучкий екран Galaxy Fold може втратити чутливість. Наслідки цієї вади ми можемо спостерігати у перші секунди відео, коли його автор не може зняти зі смартфона блокування. Зверніть увагу, що йому довелося свайпнути по екрану кілька разів, перш ніж той піддався.

І на останок, Ви чуєте цей хруст, який супроводжує закриття конструкції? Такий звук може видавати старий “запорожець” при безуспішних спробах закрити двері або пічні дверцята в лазні, але ніяк не смартфон вартістю 2000 доларів. Невже Samsung не могла досягнути легкого і невимушеного клацання, яке чути при закритті, скажімо Motorola Razr V3 або MacBook?

До речі, Samsung Galaxy S10, за деякими даними, стане останнім смартфоном південнокорейської компанії, що підтримує стандарт сполучення пристроїв Bluetooth 5.0. У майбутньому Samsung перейде на новий формат, проте сьогодні через певний час після покупки деякі користувачі почали скаржитися на проблеми з Bluetooth. При сполученні смартфонів з деякими аксесуарами спостерігаються розриви з’єднання, а при роботі з бездротовими колонками страждає якість звуку.

Ультразвуковий сканер відбитків пальців, яким Samsung оснастила флагманський Galaxy S10 і його більш просунуті модифікації, виявився одним з їхніх головних недоліків. Про це заявили власники смартфонів, які взяли участь в опитуванні громадської думки, проведеного виданням SamMobile. За їх словами, чутливість сканера залишає бажати кращого в порівнянні з фізичними рішеннями.

Нові Galaxy S10, Galaxy S10e і Galaxy S10+ мають безліч нових функцій. Але, як і будь-який пристрій, смартфони Galaxy потребують налаштування після першого включення. Як правильно налаштувати щойно придбаний Galaxy S10.

Експерти визначили реальну собівартість моделі Galaxy S10+. На створення кожного примірника даного смартфона Samsung витрачає на $40 більше, ніж на торішню модель Galaxy S9+, коли вона тільки надійшла в продаж.

Також Samsung оголосила про початок масового виробництва першої в галузі флеш-пам’яті стандарту eUFS 3.0 на 512 ГБ. Вона призначена для мобільних пристроїв нового покоління. У порівнянні з пам’яттю типу eUFS 2.1 швидкість передачі виросла більше, ніж в два рази.

Поділитися
Exit mobile version