Доступ до Instagram Вам закриють, якщо Ви не вкажете дату свого народження

3 хв. читання
Як вийти з Instagram

Користувачі Instagram отримають повідомлення про необхідність внести дату свого народження, повідомили в компанії Facebook. Якщо цього не зробити, то в майбутньому доступ до Instagram буде закритий.

“Ми будемо кілька разів показувати повідомлення. Якщо до певного моменту Ви не повідомите свій день народження, Вам потрібно буде зробити це, щоб продовжити користуватися Instagram. Вимога дозволить створювати нові функції безпеки для молоді і допомагати нам створювати користувальницький досвід, відповідний для вікової групи, “- зазначено в блозі Facebook.

У компанії розуміють, що багато хто може невірно вказати дату народження. Для цього розробники будуть аналізувати записи з привітаннями на честь дня народження, а також перевіряти достовірність інформації за допомогою штучного інтелекту.

Зараз екаунти користувачів молодше 16 років створюються автоматично закритими. Крім того, Instagram не дозволяє дорослим відправляти особисті повідомлення дітям молодше 18 років, якщо ті підписані на них.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Чому три випадкових слова – це найкращий пароль? ІНСТРУКЦІЯ

Як не стати жертвою програм-вимагачів? ПОРАДИ

Якими будуть нові смартфони Galaxy Z Fold 3 та Z Flip 3? ОГЛЯД

Як уникнути шахрайських схем із використанням deepfake-відео? ПОРАДИ

Навіщо інші антивіруси, якщо у Вас є Windows Defender? ПОРАДИ

Як налаштувати режим “Не турбувати” на телефонах Samsung Galaxy? – ІНСТРУКЦІЯ

Нагадаємо, ізраїльський виробник рішень для верифікації та забезпечення прозорості в мобільних та online-екосистемах GeoEdge повідомив про виявлення першої у світі кібератаки на домашні IoT-пристрої з використанням шкідливої реклами.

Також баг на офіційному сайті виробника автомобілів Ford Motor відкривав конфіденційні дані, доступ до яких міг отримати будь-який хакер. Серед інформації були бази даних клієнтів, відомості про співробітників тощо.

Окрім цього, американська трубопровідна компанія Colonial Pipeline виплатила 4,4 мільйона доларів хакерам, які викрали особисті дані майже 6 тисячам нинішніх та колишніх працівників компанії. Colonial Pipeline була вимушена сплатити викуп через ймовірність загрози газової кризи.

І майже анекдотична ситуація трапилася із розробником шкідливих програм, який розпочав їх тестування у своїй системі, щоб випробувати нові функції, а згодом дані потрапили на розвідувальну платформу хакерів. Мова йде про розробника Raccoon – трояна-викрадача інформації, який може збирати дані з десятків програм.

Поділитися
Exit mobile version