Дублювання екрану смартфона на Windows 10 тепер працює без Bluetooth

3 хв. читання

Функція “Екран телефону” в додатку “Ваш телефон”, вбудованого в Windows 10, тепер підтримує підключення при використанні однієї і тієї ж мережі Wi-Fi. Підтримка поки обмежена смартфонами Samsung Galaxy з функцією “Зв’язок з Windows”.

В анонсі нової інсайдерської збірки Windows 10 build 19013 (20H1), компанія Microsoft повідомила, що в додатку “Ваш телефон” для функції дублювання екрану смартфона прибрана залежність від Bluetooth-з’єднання. Про це пише Comss.one.

Ми прислухалися до відгуків інсайдерів Windows про залежність функції “Екран телефону” від Bluetooth-з’єднання з низьким енергоспоживанням.

Тепер функція доступна лише для підключення від однієї і тієї ж мережі Wi-Fi. Підтримка поки обмежена моделями смартфонів Samsung Galaxy з вбудованою функцією “Зв’язок з Windows”.

Samsung Galaxy Note 10 став першим пристроєм, що підтримує роботу функції “Екран телефону” без Bluetooth-з’єднання. Після отримання позитивних відгуків доступність функції була розширена на смартфони Samsung Galaxy Fold, S10, S10+ і S10e.

Вам потрібно оновити підтримувані пристрої Samsung, щоб отримати нову функцію “Зв’язок з Windows”. Microsoft вже додала підтримку смартфонів Samsung Galaxy A30s, A50s і A90 і в найближчі місяці продовжить додавати нові пристрої.

“Зв’язок з Windows”

Функція підключення по Bluetooth ліквідована. Якщо Ви раніше користувалися дублюванням екрану через Bluetooth, і модель Вашого пристрою не підтримує функцію “Зв’язок з Windows», то розділ “Екран телефону” зникне з програми “Ваш телефон”. Рекомендується відв’язати пристрої, перейшовши в налаштування Bluetooth на ПК і телефоні Android, щоб це з’єднання не залишалося активним.

Системні вимоги функції “Екран телефону”:

  • Смартфони під управлінням Android 9.0 і вище;
  • ПК на ОС Windows 10 October 2018 Update або новіше;
  • Телефон Android повинен підключений до тієї ж мережі, що і ПК.

Зараз для використання функції потрібно використовувати пристрої:

  • Samsung Galaxy Fold;
  • Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+;
  • Samsung Galaxy S10 / S10 + / S10e;
  • Samsung Galaxy A30s / A50s / A90.

Повна інформація доступна в розділі FAQ на сайті Microsoft.

windows mobile

До речі, Samsung випустила дві бета-версії свого призначеного для користувача інтерфейсу One UI для пристроїв Galaxy S10. Однак користувачам не слід поспішати з встановленням нової оболонки, оскільки вона містить помилку, що робить смартфон непридатним до використання.

Також Apple вирішила змусити користувачів застарілих версій iOS встановити останні оновлення, навіть якщо вони самі цього не хочуть.

Зверніть увагу,новий стрімінговий майданчик Apple TV+ запуститься відразу в півтора сотнях країн, ставши одним з найбільш значущих неапаратних релізів Apple за останні кілька років. В компанії ретельно готувалися до цієї події, знявши кілька десятків серіалів і фільмів. Компанія називає їх новими хітами, а деякі з них навіть порівнює за розмахом із “Грою престолів”. Але критики вважають інакше.

Австралійська комісія з питань конкуренції та захисту споживачів подала в суд на Google, звинувативши американську компанію в тому, що вона “вводить в оману” користувачів щодо використання їх персональних даних.

Поділитися
Exit mobile version