Версія macOS 10.15.1 не приймає паролі з літерами b, l, m, r і t для Twitter

2 хв. читання

Через помилку в macOS 10.15.1 Catalina десктопна версія Twitter перестала приймати деякі символи в поле для введення пароля.

При спробі авторизуватися в Mac-версії додатка шляхом введення пароля літерами b, l, m, r і t ігноруються, і якщо пароль містить ці символи, авторизація стає неможливою. На щастя, пароль можна скопіювати і вставити, в такому випадку авторизація проходить належним чином.

Як пояснив розробник Twitter Нолан О’Брайен, натискання на b, l, m, r і t “проковтують” регресією, пов’язану з підтримкою “гарячих клавіш”. Як правило, вищезгадані клавіші використовуються для вчинення певних дій всередині програми (наприклад, після натискання на t відкривається вікно для створення нового твіта).

З виходом macOS 10.15.1 були внесені зміни, через які при введенні b, l, m, r і t у поле пароля ці символи інтерпретуються не як частина пароля, а як “гарячі клавіші”. Дата виходу виправлення поки невідома.

Компанія Apple випустила нову версію macOS 10.15 Catalina 7 жовтня нинішнього року. У технічно підкованих користувачів реліз викликав низку нарікань, деякі навіть порівняли його з Windows Vista.

imac 23

До речі, Samsung випустила дві бета-версії свого призначеного для користувача інтерфейсу One UI для пристроїв Galaxy S10. Однак користувачам не слід поспішати з встановленням нової оболонки, оскільки вона містить помилку, що робить смартфон непридатним до використання.

Також Apple вирішила змусити користувачів застарілих версій iOS встановити останні оновлення, навіть якщо вони самі цього не хочуть.

Зверніть увагу,новий стрімінговий майданчик Apple TV+ запуститься відразу в півтора сотнях країн, ставши одним з найбільш значущих неапаратних релізів Apple за останні кілька років. В компанії ретельно готувалися до цієї події, знявши кілька десятків серіалів і фільмів. Компанія називає їх новими хітами, а деякі з них навіть порівнює за розмахом із “Грою престолів”. Але критики вважають інакше.

Австралійська комісія з питань конкуренції та захисту споживачів подала в суд на Google, звинувативши американську компанію в тому, що вона “вводить в оману” користувачів щодо використання їх персональних даних.

Поділитися
Exit mobile version