Electronic Arts надає безкоштовний доступ до ігор усім бажаючим

3 хв. читання

Electronic Arts пообіцяла подарувати користувачам безкоштовний доступ до сервісу Origin Access протягом місяця, якщо вони ввімкнуть двофакторну аутентифікацію (внутрішня назва функції Login Verification).

Origin Access – це платний пакет послуг, що дозволяє користувачам отримувати безкоштовний доступ до деяких ігор, користуватися знижками і грати в ігри до їх офіційного релізу.

Протягом останніх декількох років жовтень неофіційно є місяцем інформаційної грамотності в США, Великобританії і країнах ЄС, а з 2018 і в Україні. В рамках місяця інформаційної грамотності приватні компанії та урядові організації проводять різні акції з підвищення інформаційної грамотності. Electronic Arts вирішила внести свій вклад у проект і запропонувала користувачам місяць безкоштовного доступу до Origin Access за ввімкнення двофакторної аутентифікації. Пропозиція дійсна тільки протягом поточного місяця.

За включення двофакторної аутентифікації діючі передплатники Origin Access зможуть безкоштовно користуватися сервісом протягом листопада. Для того щоб скористатися пропозицією, на комп’ютері повинен був встановлений клієнт Origin. Інструкції з встановлення ПЗ доступні на сторінці техпідтримки Electronic Arts.

Також у рамках місяця інформаційної безпеки компанія Google інтегрувала функцію “Перевірка паролів” (Password Checkup) з обліковими записами Google. Інструмент дозволяє перевіряти надійність паролів.

gaming

Нагадаємо, розробники WhatsApp тестують функцію повідомлень. що зникають. Вона вже доступна в бета-версії месенджера для Android всім, хто бере участь у програмі попереднього тестування

Масштабний сервіс для масової розсилки електронних повідомлень викрили працівники кіберполіції. Ресурс використовувався для створення бот-ферм, розсилки спамових повідомлень та реєстрацій електронної пошти, з яких здійснювалися анонімні повідомлення про замінування.

Також команда фахівців компанії OPPO ZIWU Cyber ​​Security Lab, Китайського університету Гонконгу та Сінгапурського університету управління виявили множинні уразливості в компонентах VoIP операційної системи Android.

Зауважте, що на iPhone з версією iOS 8 перестане працювати WhatsApp. Тому, щоб користуватися месенджером і надалі, Вам потрібно мати версію iOS 9 або новіше.

До речі, в Windows передбачений вбудований інструмент для шифрування під назвою BitLocker, проте він за замовчуванням довіряє стороннім SSD-накопичувачів, в яких реалізовано власне шифрування на апаратному рівні. Проте, з останнім оновленням Windows 10 операційна система перестане довіряти стороннім SSD-накопичувачам і буде сприймати їх як такі, що не використовують шифрування.

Поділитися
Exit mobile version