WhatsApp перестане працювати на iOS 8

2 хв. читання
whatsapp scan

На iPhone з версією iOS 8 перестане працювати WhatsApp. Тому, щоб користуватися месенджером і надалі, Вам потрібно мати версію iOS 9 або новіше.

Про це йдеться у повідомленні розробників WhatsApp.

“Ви не зможете створювати нові облікові записи або підтверджувати існуючі на iOS 8”, – попереджають користувачів.

Водночас, можливість користуватися WhatsApp на пристрої з операційною системою iOS 8 буде продовжена до 1 лютого 2020 року.

Користувачам рекомендують використовувати останню версію iOS, доступну для відповідного смартфону .

Як пишуть розробники, користувачам не заборонено використовувати WgatsApp на зламаних або розблокованих пристроях Apple. Однак, у зв’язку з тим, що ці модифікації операційної системи можуть вплинути на функціональність iPhone, команда WhatsAp не може забезпечити технічну підтримку таких пристроїв.

Нагадаємо, нову активність сімейства шкідливих програм Zebrocy групи кіберзлочинців Sedni виявили фахівці компанії ESET. Цього разу кампанія зловмисників спрямована на посольства та міністерства закордонних справ у країнах Східної Європи та Центральної Азії.

Завдяки WatchOS 6 смарт-годинник Apple Watch наближається до самостійного пристрою. Раніше Ви не могли б налаштувати Apple Watch без iPhone, а тепер Ви можете встановлювати та видаляти додатки, не торкаючись свого смартфона.

Також Співробітник Microsoft Аарон Лоуер (Aaron Lower) детально пояснив, як працює нова функція “Завантаження з хмари” в Windows 10 20H1 (версія 2003). В офіційному блозі Windows Insider опубліковали матеріал, в якому Лоуер розповідає про вбудовані функції повернення Windows 10 до вихідного стану, а також про розділи відновлення.

Зауважте, що Apple випустила оновлення iOS 13.1 та iPadOS раніше, ніж планувала. Це повинно виправити деякі помилки, знайдені у досить “сирій” версії iOS 13.0. Але компанія вже попереджає клієнтів про ще одну помилку, яку вона ще не виправила.

Часом трапляється, що Play Маркет перестає працювати. Які фактори на це можуть вплинути, та що робити, аби знову отримати доступ до віртуального магазину додатків, читайте у статті.

Поділитися
Exit mobile version