У WhatsApp повідомлення зникатимуть після відправлення

3 хв. читання
whatsapp message 1

Розробники WhatsApp тестують функцію повідомлень. що зникають. Вона вже доступна в бета-версії месенджера для Android всім, хто бере участь у програмі попереднього тестування.

Завдяки новій функції користувачі зможуть бути впевнені, що їх розмова з конкретним співрозмовником залишиться в таємниці і не буде прочитана сторонніми, навіть якщо смартфон з листуванням потрапить до рук третіх осіб, пише AndroidInsider. Адже повідомлення будуть видалятися автоматично після прочитання адресатом.

Користувачі зможуть самостійно вибирати, як швидко прочитані повідомлення будуть видалені з чату. З відгуків бета-тестерів, в WhatsApp буде доступно кілька часових проміжків – від 5 секунд до однієї години. ЩпПравда, поки не зрозуміло, чи дозволить механізм вибирати період “Автовидалення” для своїх повідомлень або для чужих.

На відміну від Telegram, де повідомлення, що зникають, працюють тільки в межах спеціального захищеного чату, в WhatsApp їх можна буде відправляти і в традиційному. Щоправда, перед цим потрібно буде включити відповідний режим, який активує функцію “Автовидалення” послань після прочитання. З точки зору зручності листування цей спосіб кращий, ніж той, який вибрали розробники Telegram, тому що в списку чатів не виникає зайвий чат, який після листування потрібно видаляти вручну.

Нагадаємо, нову активність сімейства шкідливих програм Zebrocy групи кіберзлочинців Sedni виявили фахівці компанії ESET. Цього разу кампанія зловмисників спрямована на посольства та міністерства закордонних справ у країнах Східної Європи та Центральної Азії.

Завдяки WatchOS 6 смарт-годинник Apple Watch наближається до самостійного пристрою. Раніше Ви не могли б налаштувати Apple Watch без iPhone, а тепер Ви можете встановлювати та видаляти додатки, не торкаючись свого смартфона.

Також Співробітник Microsoft Аарон Лоуер (Aaron Lower) детально пояснив, як працює нова функція “Завантаження з хмари” в Windows 10 20H1 (версія 2003). В офіційному блозі Windows Insider опубліковали матеріал, в якому Лоуер розповідає про вбудовані функції повернення Windows 10 до вихідного стану, а також про розділи відновлення.

Зауважте, що Apple випустила оновлення iOS 13.1 та iPadOS раніше, ніж планувала. Це повинно виправити деякі помилки, знайдені у досить “сирій” версії iOS 13.0. Але компанія вже попереджає клієнтів про ще одну помилку, яку вона ще не виправила.

Часом трапляється, що Play Маркет перестає працювати. Які фактори на це можуть вплинути, та що робити, аби знову отримати доступ до віртуального магазину додатків, читайте у статті.

Поділитися
Exit mobile version