Instagram повідомлятиме, скільки часу Ви проводите у соцмережі

2 хв. читання
instagram 22

Незабаром користувачі додатку Instagram зможуть бачити, скільки часу вони проводять в цій соцмережі, повідомляє Media Sapiens з посиланням на видання TechCrunch.

«Ми створюємо інструмент, який допоможе спільноті дізнатися про час, проведений в Instagram. Час має бути позитивним та усвідомленим. Дуже важливо розуміти, з якою силою перебування в онлайні впливає на людину. Бути з користувачами чесними в цьому питанні – це відповідальність всіх компаній. Особисто я ставлюся до цієї відповідальності серйозно», – написав у серії твітів засновник компанії Instagram Кевін Сістром (Kevin Systrom).

Наразі незрозуміло, час за який проміжок буде демонструватися користувачу: загальна цифра з моменту встановлення Instagram чи за день, тиждень або місяць.

«Схоже, Instagram готовий витримати потенційне зменшення користування ним юзерами й перегляду ними рекламних оголошень, щоб сприяти зміцненню психічному здоров’ю своєї спільноти…Показуючи користувачам, скільки часу їхнього життя вони проводять в своїх улюблених додатках, технічні гіганти можуть заохотити людей до опанування більш здорових звичок і уникання тривалих, пасивних та анти-соціальних періодів перегляду контенту, які можуть зашкодити їхньому благополуччю. Це також може допомогти батькам стежити за тим, що їхні діти роблять в інтернеті», – відзначає Tech Crunch.

Як повідомило видання, Instagram планує запровадити ще кілька змін в свій інтерфейс: до рядка коментування можна буде швидше додавати смайли – в один клік, а також там з’явиться кнопка «@» для позначення друзів.

Поділитися
Exit mobile version