Кінець Cyberpunk 2077: останнє оновлення виявилося знову провальним

4 хв. читання
Cyberpunk 2077

У грі залишилося безліч серйозних багів і проблем із продуктивністю, а також з’явилися нові неприємності.

Днями компанія CD Projekt RED опублікувала величезне оновлення під номером 1.2 для Cyberpunk 2077, яке принесло з собою більше 500 виправлень і поліпшень.

Перші користувачі, які встановили оновлення, відразу ж звернули увагу на помітно поліпшену графічну складову версії Cyberpunk 2077 для консолей минулого покоління, які перебували в жахливому в стані на момент релізу гри.

Однак далі шанувальники виявили, що в грі залишилося безліч серйозних багів і проблем із продуктивністю, а також з’явилися нові неприємності.

Користувачі відзначають проблему з раптовою появою автомобілів на дорозі. Якщо викликати відразу кілька транспортних засобів, всі вони з’являться в одному місці, після чого починають вибухати. При цьому гра щосили намагається відобразити всі ефекти уламків і частинок, що призводить до значного зниження продуктивності. Автомобілі як і раніше не мають системи виявлення зіткнень і можуть застрягти всередині інших транспортних засобів або об’єктів. Гравці можуть вистрибувати з автомобілів на повній швидкості, не отримуючи ушкоджень, а автомобілі негайно зупиняються, як тільки гравець виходить з транспортного засобу.

Патч поліпшив продуктивність на консолях останнього покоління, однак грі як і раніше не вдається досягти стабільних 30 к/с, особливо на Xbox One. Версія для PS4 часто працює з 30 к/с, але в бойових сценах продуктивність падає до 20 к/с. Обидві версії як і раніше страждають від незначних зависань, особливо підчас переходу в новий регіон ігрового світу.

Багато гравців як і раніше повідомляють про те, що бачать дивні пози NPC, некоректне завантаження текстур і безліч інших проблем. Також користувачі скаржаться на нудну стрілянину і відсутність бойової системи.

Користувачі ПК повідомляють, що після поновлення Cyberpunk 2077 стала працювати значно повільніше, а деякі взагалі не можуть запустити гру.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Як відновити видалені публікації чи історії в Instagram? ІНСТРУКЦІЯ

Як захистити Вашу конфіденційність в Інтернеті, якщо режим анонімного перегляду у Chrome виявився слабким?

Чому у Вас є як мінімум три мільярди причин змінити пароль облікового запису?

Злам веб-сайту: сім ознак, що свідчать про це

Як підвищити захист екаунта в Twitter? ПОРАДИ

Нагадаємо, що майже всі найпопулярніші програми Android використовують компоненти з відкритим вихідним кодом, але багато з цих компонентів застаріли і мають як мінімум одну небезпечну уразливість. Через це вони можуть розкривати персональні дані, включаючи URL-адреси, IP-адреси і адреси електронної пошти, а також більш конфіденційну інформацію, наприклад, OAuth-токени, асиметричні закриті ключі, ключі AWS і web-токени JSON.

Окрім цього, фахівці компанії AdaptiveMobile Security повідомили подробиці про небезпечну проблему в технології поділу мережі 5G. Уразливість потенційно може надати зловмисникові доступ до даних і дозволити здійснювати атаки типу “відмови в обслуговуванні” на різні сегменти мережі 5G оператора мобільного зв’язку.

Також дослідники безпеки виявили в Google Play і Apple App Store сотні так званих fleeceware-додатків, які принесли своїм розробникам сотні мільйонів доларів.

До речі, в даркнеті виявили оголошення про продаж підроблених сертифікатів про вакцинацію і довідок про негативний тест на Covid-19. Крім того, число рекламних оголошень про продаж вакцин від коронавірусу збільшилося на 300% за останні три місяці.

Двох зловмисників з Кривого Рогу викрили у привласненні 600 тисяч гривень шляхом перевипуску сім-карт. Отримавши мобільний номер, зловмисники встановлювали дані про особу, яка раніше його використовувала. Для цього вони авторизувалися у різних мобільних додатках, зокрема поштових служб, державних, комунальних та медичних установ, використовуючи функцію відновлення паролю.

Поділитися
Exit mobile version