Користувачів Xbox прослуховують з 2013 року

2 хв. читання
maxresdefault

В Microsoft прослуховували звернення до ігрової консолі Xbox у цілях поліпшення функції розпізнавання голосових команд. Передбачалося, що запис аудіо мав би вмикатися після команд “Xbox” або “Привіт, Cortana”, проте, за словами підрядників, іноді він вмикався помилково, повідомляє Motherboard.

“Спочатку команди Xbox були рідкісним явищем, потім стали складати половину того, що ми обробляли, а потім і зовсім представляли більшу частину”, – зізнався один з підрядників.

За словами підрядника, він працював із даними Xbox в 2013-2015 роках, ще до впровадження в нього Cortana. Після виходу Xbox One в 2013 році керувати ним можна було через Kinect. У той час користувачі висловлювали стурбованість з приводу можливої ​​прослушки їх розмов системою Kinect, проте Microsoft запевняла, що в Xbox вбудовані надійні засоби захисту конфіденційності даних. Коли в Xbox з’явилася Cortana, практика прослуховування голосових команд продовжилася, повідомило джерело видання.

Як відомо, за останній тиждень Google збільшила кількість часу, який необхідний новій програмі Android, щоб пройти процедуру затвердження Play Store.

Нагадаємо, викраденням коштів з банківських рахунків громадян України займалася злочинна група з Дніпропетровської області. Для керування банківськими рахунками та викрадення коштів зловмисники використовували мобільні номери, що були прив’язані до банківських рахунків громадян.

Окрім цього, зловмисники розробили новий спосіб шахрайства, пов’язаний з результатами пошуку за телефонами служби підтримки. Злочинці обманюють користувачів за допомогою голосових помічників.

Зверніть увагу, нова версія веб-браузера Opera 63, яка з’явилася 20 серпня для Windows, MacOS і Linux, отримала покращений приватний режим і зміни збереження закладок.

До речі, на Galaxy Note 10+ важко не звертати уваги – його опалесцентне оздоблення, його квадратична камера, уособлює легкість, незважаючи на розміри. Огляд цієї моделі Ви знайдете тут.

Поділитися
Exit mobile version