Як скасувати відправлення повідомлень в Instagram

3 хв. читання

Ви коли-небудь говорили щось таке,  що б Вам хотілося взяти назад? А як щодо повідомлення в Instagram, яке Ви надіслали, але потім пошкодували про це? На щастя, Ви можете скасувати відправлення повідомлень в Instagram до того, як співрозмовник прочитає його.

Так, є спосіб видалити приватне повідомлення, яке Ви надіслали в Instagram, і цей короткий гайд показує, як це зробити на iPhone.

Як скасувати відправлення повідомлень в Instagram

Якщо Ви обмінялися повідомленнями не з тим, з ким потрібно, чи сказали щось таке,  про що Ви шкодуєте, або просто щось неправильно написали, Ви можете видалити це з приватних повідомлень Instagram. А видалити надіслане повідомлення дуже просто –  всього кілька натискань.

Відкрийте розмову в додатку Instagram і виконайте наступне.

1) Торкніться і утримуйте надіслане повідомлення, яке ви хочете видалити.

2) Торкніться “Скасувати” в маленькому меню, яке з’явиться після натискання.

3) Підтвердіть цю дію, натиснувши Скасувати.

Unsend Instagram Message iPhone

Речі, які слід пам’ятати, коли Ви скасовуєте відправлення повідомлення

Ніщо не є ідеальним, і навіть якщо ви відхиляєте повідомлення, пам’ятайте про кілька речей:

  1. Ви можете відхилити повідомлення, тільки, якщо вони не позначені як “Побачені”;
  2. Якщо Ви вирішили відхилити повідомлення, Ви вилучите його з колективного чату для всіх, хто в ньому пише;
  3. Навіть незважаючи на те, що Ви видалили повідомлення, якщо людина його вже бачила, Ви не можете скасувати враження та думки про повідомлення. Це може бути видалено з Instagram, але не з мозку Вашого співрозмовника. Отже, спілкуйтеся з друзями обачливо;
  4. Користувачеві буде надіслано повідомлення про те, що Ви видалили повідомлення. Очевидно, що вміст повідомлення не проявиться, якщо воно ще не було переглянуте, але інший користувач дізнається, що Ви щось видалили.

Як відомо, за останній тиждень Google збільшила кількість часу, який необхідний новій програмі Android, щоб пройти процедуру затвердження Play Store.

Нагадаємо, викраденням коштів з банківських рахунків громадян України займалася злочинна група з Дніпропетровської області. Для керування банківськими рахунками та викрадення коштів зловмисники використовували мобільні номери, що були прив’язані до банківських рахунків громадян.

Окрім цього, зловмисники розробили новий спосіб шахрайства, пов’язаний з результатами пошуку за телефонами служби підтримки. Злочинці обманюють користувачів за допомогою голосових помічників.

Зверніть увагу, нова версія веб-браузера Opera 63, яка з’явилася 20 серпня для Windows, MacOS і Linux, отримала покращений приватний режим і зміни збереження закладок.

До речі, на Galaxy Note 10+ важко не звертати уваги – його опалесцентне оздоблення, його квадратична камера, уособлює легкість, незважаючи на розміри. Огляд цієї моделі Ви знайдете тут.

Поділитися
Exit mobile version