Microsoft оптимізує Microsoft Edge і Google Chrome для пристроїв з двома екранами

4 хв. читання

Компанія Microsoft працює над реалізацією підтримки пристроїв з двома екранами у проекті Chromium. Це означає, що браузери, що працюють на цій платформі, будуть оптимізовані під новий форм-фактор.

Про це повідомляє портал Windows Latest.

Microsoft бере активну участь у розвитку екосистеми пристроїв з двома екранами. Раніше компанія анонсувала випуск двоекранного пристроїв Surface Duo на Android і Surface Neo на Windows 10X.

Запуск Surface Neo був відкладений до 2021 року, але Surface Duo ще може бути запущений в 2020 році.

Microsoft працює над створенням емулятора пристроїв з двома екранами для платформи Chromium. На даний момент мережа підтримує цю функцію Surface Duo і Samsung Galaxy Fold.

Іншими словами, підтримка пристроїв з двома екранами не буде обмежена тільки однією операційною системою. Редмонд націлений розширити оптимізацію під даний форм-фактор і для інших платформ.

winїMicrosoft зацікавлена в реалізації підтримки двоекранного пристроїв для движка Chromium, тому власний продукт компанії, браузер Microsoft Edge, базується на даній платформі. Компанія буде співпрацювати зі своїми партнерами, щоб оптимізувати браузерний движок, який використовується в Google Chrome і Microsoft Edge, для пристроїв з двома екранами, що працюють не тільки в Windows, але і в інших операційних системах.

У браузері на Chromium буде передбачено перемикання режимів відображення. Браузер зможе відображатися тільки на одному екрані або відразу на двох екранах для більшої зручності.

На даний момент ця функція знаходиться в розробці, і конкретних термінів релізу не визначено. Однак, роботи з оптимізації Chromium не повинні зайняти занадто багато часу, враховуючи, що новий форм-фактор розвивається дуже стрімко, і дедалі більше компаній виявляють до нього інтерес.

Також радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

ЯК ЗАХИСТИТИ GOOGLE ДИСК ЗА ДОПОМОГОЮ TOUCH ID АБО FACE ID?

ЯК НАЛАШТУВТАИ НОВИЙ ІНТЕРФЕЙС У НАСТІЛЬНІЙ ВЕРСІЇ FACEBOOK? – ІНСТРУКЦІЯ

ЯК ЗАБОРОНИТИ GOOGLE СТЕЖИТИ ЗА ВАМИ ЧЕРЕЗ WI-FI?

ЯК ВІДПРАВЛЯТИ SMS З КОМП’ЮТЕРА НА ТЕЛЕФОН? – ІНСТРУКЦІЯ ДЛЯ ANDROID

ЯК ОЧИСТИТИ ІСТОРІЮ В УСІХ МОБІЛЬНИХ БРАУЗЕРАХ? ІНСТРУКЦІЯ

ЯК КОРИСТУВАТИСЯ WHATSAPP З ДВОХ НОМЕРІВ? ІНСТРУКЦІЯ ДЛЯ ANDROID

Нагадаємо, фахівці компанії Malwarebytes виявили нову шкідливу кампанію, під час якої зловмисники викрадають дані банківських карт користувачів за допомогою вбудованого в сайт шкідливого ПЗ.

Зверніть увагу, хакерська група Shiny Hunters заявила, що викрала 500 ГБ даних із депозиторіїв технічного гіганта Microsoft на платформі розробників GitHub, якою  володіє компанія.

Також дослідники безпеки з компанії VPNpro проаналізували 20 найпопулярніших VPN-сервісів і виявили, що два з них містять уразливості, які зловмисники можуть проексплуатувати для перехоплення з’єднання з метою відправлення підроблених оновлень і встановлення шкідливих програм або крадіжки даних користувача.

Коли у Вас кілька облікових записів, тримати у голові усі паролі до них стає складно. Ви можете вдатися до простих комбінацій, однак це лише одна з багатьох помилок, які Ви можете допустити. Ознайомитеся із п’ятьма найпоширенішими помилками, до яких Ви можете вдатися під час створення та використання паролів.

До речі, купувати поганий ноутбук стає складніше, але те, що відрізняє найкращі ноутбуки від хороших ноутбуків, – це те, як вони врівноважують потужність, ефективність, портативність та комфорт. Як вибрати з-поміж кращих пропозицій, які вже є на ринку, читайте у статті.

Поділитися
Exit mobile version