NVIDIA виправила баги чипів у ноутбуках HP, Acer і Android-планшетах

2 хв. читання
securitynvidia

Компанія NVIDIA випустила виправлення для шести небезпечних уразливостей в пакеті Tegra Linux Driver (L4T), призначеного для Jetson AGX Xavier, TK1, TX1, TX2 і чипів Nano.

Такі чипи використовуються в інформаційно-розважальній системі Mercedes-Benz MBUX і комп’ютерних системах автопілота Bosch. Уразливі чипи також використовується в хромбук HP і Acer, Android-планшетах, ігрових консолях Nintendo Switch і віртуальних дисплеях Magic Leap One.

Уразливості дозволяють локальним атакуючим з різним рівнем привілеїв виконати довільний код, підвищити привілеї, викликати відмову в обслуговуванні і викликати розкриття інформації на пристроях з уразливими чипами.

Виправленим уразливостям присвоєні значення: CVE-2018-6267, CVE-2018-6271, CVE-2018-6240, CVE-2018-6268, CVE-2019-5700 і CVE-2019-5699. Проблеми отримали оцінки від 7.6 до 8.0 за шкалою оцінювання небезпеки вразливостей CVSS V3.

 

Нагадаємо, на Дніпропетровщині Служба безпеки України заблокувала діяльність хакерського угруповання, організованого спецслужбами РФ для проведення кібератак на українські державні органи

Також правоохоронні органи США і Великобританії мають намір оприлюднити звинувачення проти двох росіян, яких підозрюють в комп’ютерному шахрайстві і відмиванні грошей

Окрім цього, у відділі стратегічних комунікацій НАТО вирішили перевірити за допомогою власного експерименту: скільки коштують маніпуляції у соціальних медіа, як це працює та чи достатньо успішно самі соціальні мережі справляються з виявленням таких маніпуляцій.

Зверніть увагу, що у найпотужнішого на сьогоднішній день ноутбука Apple є проблеми з динаміками та екраном. Власники 16-дюймового MacBook Pro скаржаться на переривчастий звук, що різко виривається з динаміків.

Користувачі Telegram, які увімкнули єдиний фактор аутентифікації за допомогою SMS-кодів, ризикують стати жертвами кіберзлочинців. Фахівці з кібербезпеки заявили про злам ряду облікових записів користувачів Telegram, де єдиним фактором аутентифікації були SMS-повідомлення.

Поділитися
Exit mobile version