Потужні ігрові комп’ютери стануть недоступними в деяких штатах США

2 хв. читання
Igrovi PK

1 липня 2021 року в США в низці штатів вступили в силу нові норми, що стосуються енергоспоживання різних пристроїв, включаючи ПК. І через них у жителів цих штатів тепер не вийде придбати деякі особливо продуктивні моделі.

Рішення поширюється на Каліфорнію, Колорадо, Гаваї, Орегон, Вермонт і Вашингтон через нового закону про енергоспоживання, який прийняли в цих штатах.

Обмеження стосуються вже готових збірок і моноблоків, але не зачіпають окремі ігрові комплектуючі – їх як і раніше можна купити окремо, після чого зібрати потрібну конфігурацію.

Як повідомляється, компанія-виробник комп’ютерів Dell вже оголосила про зупинку продажів потужних ігрових комп’ютерів в шести американських штатах. Очікується, що таке ж обмеження введе і Acer.

Варто відзначити, що з 9 грудня в заборонений список, крім стаціонарних комп’ютерів, ноутбуків і мобільних ігрових систем включать монітори з великою частотою оновлення кадру і ноутбуки з декількома дисплеями.

Радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

В Україні користувачів Android та iOS атакує небезпечне шкідливе ПЗ

Чи варто використовувати VPN для перегляду усіх веб-сторінок? ПОРАДИ

Як перевірити шкідливий чи безпечний сайт? – ПОРАДИ

Як змусити AirPods повідомляти про дзвінки та сповіщення на iPhone? – ІНСТРУКЦІЯ

Як перевірити, які програми на iPhone Ви використовуєте найчастіше? – ІНСТРУКЦІЯ

До речі, користувачі ніколи не зможуть встановити Windows 11 на несумісні пристрої. Групова політика не дозволить Вам обійти обмеження апаратного забезпечення для установки Windows 11.

Apple має намір додати підтримку системи розпізнавання осіб Face ID на комп’ютери Mac протягом наступних двох років. Про це повідомив оглядач Bloomberg.

Зловмисники все частіше використовують безкоштовний месенджер Discord як канал для поширення шкідливих програм.

Окрім цього, стало відомо про великий витік даних учасників Clubhouse. Провідний експерт з кібербезпеки Джіт Джайн повідомив, що повна база телефонних номерів Clubhouse виставлена ​​на продаж в Darknet.

Також стало відомо, що операційну система Windows 11, яка ще офіційно не вийшла, але вже доступна для скачування і попереднього знайомства, використовується зловмисниками, які намагаються підсунути користувачеві шкідливе ПЗ під виглядом нової ОС.

Поділитися
Exit mobile version