Samsung “поремонтувала” сканер відбитків пальців

3 хв. читання

Samsung випустила оновлення для Galaxy S10 і S10 +, які виправлять недоліки з безпекою біометричних сканерів. Про це повідомляє Gizmochina.

Хоч компанія Samsung чітко не зазначила, що саме цей патч усуває уразливість сканера, журналісти видання припустили, що після оновлення сканер зможе фіксувати  зміни артеріального тиску між судинами пальця, перш ніж розблокувати пристрій.

Дана процедура не може бути змодельовано 3D-друкованим пальцем, тому фахівці вважають, що тепер Ваш смартфон стане безпечнішим

Як відомо, Samsung Galaxy S10, S10 + і S10+ 5G є першими смартфонами Samsung, які обладнані системою розпізнавання відбитків пальців на дисплеї. Galaxy A80 і Galaxy A70 також приєдналися до списку приладів із вбудованими сканерами відбитків пальців, але вони використовують оптичний сканер, а не ультразвуковий, як S10.

Сканер відбитків пальців Galaxy S10 називають одним з найбільш безпечних сенсорів на екрані, проте він не є надійним. Адже його змогли відкрити за допомогою друкованого відбитка 3D.

Джерела видання повідомили, що сканер відбитків пальців після оновлення працює значно краще. Це швидше і надійніше, однак не так швидко, як ємнісний сканер відбитків пальців на задній або боковій стороні багатьох телефонів.

Galaxy10 0

Оновлення для смартфонів займає усього 6,9 МБ. Якщо Ви є володарем Galaxy S10 або Galaxy S10 +, фахівці радять одразу ж завантажити його. До речі, оновлення надходить через додаток Galaxy Store, а не звичайним способом.

Нагадаємо, ультразвуковий сканер відбитків пальців, яким Samsung оснастила флагманський Galaxy S10 і його більш просунуті модифікації, виявився одним з їхніх головних недоліків. Про це заявили власники смартфонів, які взяли участь в опитуванні громадської думки. За їх словами, чутливість сканера залишає бажати кращого в порівнянні з фізичними рішеннями

Також власники смартфонів повідомляли, що їх мобільний пристрій Samsung Galaxy S10 не може підключитися до мереж 4G LTE – телефон не сприймає такий сигнал. Також були скарги на нестабільне з’єднання, під час якому сигнал постійно перемикається з 4G на 3G.

Зважаючи на те, що на нових Galaxy S10, Galaxy S10e і Galaxy S10+ камери самі по собі дуже хороші, з новою можливістю використовувати програмне забезпечення Google з HDR, ширококутними зображеннями і зйомкою в умовах поганої освітленості, в теорії, якість фото повинна вийти на новий рівень.

Окрім цього, як і будь-який пристрій, смартфони Galaxy потребують налаштування після першого включення. Як правильно налаштувати щойно придбаний Galaxy S10?

Поділитися
Exit mobile version