Signal вводить розмиття облич на аватарах та фото у чатах

3 хв. читання

Відомий месенджер Signal впроваджує нову функцію, щоб допомогти користувачам залишатися анонімними – розмиття обличчя.

Розроблена у відповідь на тривалі демонстрації Black Lives Matter по всьому світу, ця функція додана в останню версію Signal для Android та iOS.  Про це пише Engadget.

Яким чином це можна зробити?

Перебуваючи в редакторі зображень в Signal, торкніться значка нового інструмента розмиття у верхній частині екрана, і функція автоматично виявить розмиті обличчя, а також надасть можливість вручну розмивати ділянки в будь-якому місці зображення (наприклад, логотипи, значки) або татуювання, наприклад). Вся обробка відбувається локально на Вашому пристрої.

signal blur1

Не дивно, що платформа пережила величезний пік використання свого шифрованого месенджера, тому вона також вживає заходів, щоб не відставати від збільшення трафіку та зберігати тренд анонімності. І як повідомляє Signal у своїй публікації в блозі, що оголошує про інструмент, його системні бібліотеки не є ідеальними – вони не виявляють кожне обличчя у кожен момент часу (саме тому є варіант ручного розмиття).

Також радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

ЯК КОНТРОЛЮВАТИ ОНОВЛЕННЯ WINDOWS 10 ЗА П’ЯТЬ КРОКІВ

ЯК ОБМЕЖИТИ ЕКРАННИЙ ЧАС У WINDOWS 10? – ІНСТРУКЦІЯ

ЯК ВИПРАВИТИ НЕПОЛАДКИ ЗІ ЗВУКОМ НА МАС?

ЯК ЗАБОРОНИТИ ВІДЗНАЧАТИ ВАС НА ФОТО В INSTAGRAM?

ЯК ВІДПРАВЛЯТИ ФАКС ЗІ СВОГО СМАРТФОНА?

Нагадаємо, фахівці з VPNpro виявили в Google Play Store цілу низку шкідливих додатків, в цілому встановлених щонайменше на 157 млн пристроїв. Метою додатків було збір даних про користувачів.

Також виявлено експлойт, який дозволяє зловмисникам перехоплювати будь-яку програму на зараженому смартфоні – потенційно відкриваючи приватні SMS-повідомлення та фотографії, облікові дані входу, GPS-координати, телефонні розмови

Окрім цього, Google випустила оновлення Google Maps, в якому додала підтримку режиму Plus Code. Він дозволяє поділитися геолокацією, навіть якщо адреса відсутня або невідома.

До речі, Google також оголосила про намір впровадити в Chrome антиспам-систему для блокування повідомлень. Нова функція повинна з’явитися в версії Chrome 84, запланованої до виходу 12 липня 2020 року.

А компанія Microsoft заявила, що Windows 10, версія 2004, буде постачатися з підтримкою Wi-Fi 6 і WPA3 для гігабітних швидкостей і кращої продуктивності, а також для більш безпечного бездротового підключення до мережі.

Поділитися
Exit mobile version