Sony PlayStation 5 отримає режим зворотньої сумісності

5 хв. читання

Зараз на полицях магазинів по всьому світу можна зустріти ігрові приставки від різних виробників електроніки, але всі вони вже застаріли, тому що з моменту виходу на ринок нового покоління пройшло багато часу. Втім, вже незабаром ситуація зміниться.

Скоро будуть представлені, а потім і випущені на ринок, консолі наступного покоління, оснащені за останнім словом техніки. Їм приписують підтримку ігор у 4K UHD (3840 на 2160 пікселів) при частоті на рівні 60 кадрів в секунду. Це саме та золота середина, до якої ось вже як кілька років поступово рухається вся ігрова індустрія. Однією з прийдешніх новинок виявиться така ігрова приставка, як Sony PlayStation 5, а приписують їй цілу масу різних особливостей, якими вона абсолютно точно зможе приємно порадувати всіх, пише AKKet.com.

Нова консоль отримає технічне оснащення, що дозволяє їй забезпечувати загальну продуктивність на рівні 10,28 терафлопс, що, в теорії, дозволить приставці забезпечити стабільні 60 кадрів в секунду в іграх 4K UHD. За наявними в цей час даними, ігрова приставка PS5 отримає флеш-пам’ять, підтримку системи трасування променів на базі архітектури RDNA 2, а разом з тим масу інших приємних особливостей, які роблять ігровий процес вкрай приємним. Більш того, як вже пообіцяли творці цієї консолі, вона виявиться здатна миттєво запускати всі ігри, тому геймерам не доведеться чогось чекати, тим самим втрачаючи свій час даремно. Втім, буде в новинки і дещо таке, що зовсім точно порадує всіх тих, хто чекає її анонса і запуску в продаж.

Як стало відомо від офіційного джерела, ігрова приставка Sony PlayStation 5 має підтримку забезпечення сумісності з іграми від попереднього покоління, тобто PS4. На практиці це означає, що власники новенької консолі зможуть грати в старі відеоігри, випущені за останні більш ніж шість років. В цей час співробітники японської корпорації Sony займаються тестуванням різних ігор, щоб всі вони в повній мірі працювали в режимі зворотної сумісності без зайвих складнощів. Більш того, творцям цих самих відеоігор навіть не доведеться вносити будь-які зміни в своє програмне забезпечення, тому що вони будуть запускатися саме в нативному режимі. Така особливість гарантовано всіх порадує, адже вона дозволить перейти на нову приставку зі збереженням можливості грати в старі ігри.

Sony PlayStation 5 PS5 1

Запускати відеоігри в режимі сумісності стане можливим як з дискових оптичних носіїв інформації, використовуючи дисковод приставки PS5, так і в цифровому форматі, завантаживши їх із магазину PS Store. Таким чином, не доведеться навіть платити за що-небудь гроші додатково, а значить нова ігрова приставка в особі Sony PlayStation 5 зможе запускати як безліч нових ігор, які будуть виходити для неї з плином часу, так і всі доступні старі, які зараз існують для консолі PS4. Подібна особливість, поза будь-якими сумнівами, повалить всіх у шок, адже навряд чи хтось очікує, що ця консоль може отримати підтримку повноцінної зворотної сумісності, так як раніше такого ще не робив ніхто.

Також радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Нагадаємо, Microsoft випустила позапланове оновлення для Windows 10 з метою виправити баг, що викликає проблеми з підключенням до інтернету через VPN. Однак, як виявилося, виправлення також викликає проблеми з підключенням до Інтернету, але тепер вже через Wi-Fi.

Також сьогодні більшість працівників компаній, учні, студенти та викладачі знаходяться на вимушеній самоізоляції через загрозу інфікування COVID-19. Саме тому популярними стали додатки, які дозволяють спілкуватися за допомогою відео в режимі реального часу.

Зверніть увагу, що під час пандемії коронавірусу кіберзлочинці активізували та оновили різноманітні схеми шахрайств. Найчастіше спекулюють на товарах індивідуального захисту, розповсюджують фейки, здійснють СМС-розсилку та телефонують, щоб виманити Ваші персональні дані та кошти.

Ймовірно, мало людей будуть заперечувати проти збору певних даних для відстеження інфікованих людей, якщо це допоможе зупинити поширення вірусу. Однак, крім очевидної користі від використання технологій, існують і ризики для цифрової конфіденційності громадян.

Усіх цікавить, чи можна опускати в воду смартфон без захисту від води. Насправді ж, навіть якщо телефон захищений від води, все одно не варто лізти з ним у воду.

Поділитися
Exit mobile version