В Zoom покращили безпеку

2 хв. читання
zoom forbes

Розробники Zoom вирішили виправити прогалини в безпеці. Вони представили нові функції, спрямовані на підвищення рівня захисту під час проведення відеоконференцій.

Тепер для всіх користувачів сервісу з безкоштовною ліцензією, включаючи облікові записи освітніх установ, за умовчанням буде включена функція “кімнати очікування”. Туди будуть потрапляти всі учасники, перш ніж власник сеансу надасть їм доступ до відеоконференції.

Всі відеоконференції і вебінари в Zoom будуть тепер вимагати від користувачів ввести пароль для входу. Нові функції будуть реалізовані за замовчуванням, але користувачі зможуть за бажанням змінити їх в web-версії додатка або при плануванні нової події.

Також радимо звернути увагу на поради, про які писав Cybercalm, а саме:

Нагадаємо, Microsoft випустила позапланове оновлення для Windows 10 з метою виправити баг, що викликає проблеми з підключенням до інтернету через VPN. Однак, як виявилося, виправлення також викликає проблеми з підключенням до Інтернету, але тепер вже через Wi-Fi.

Також сьогодні більшість працівників компаній, учні, студенти та викладачі знаходяться на вимушеній самоізоляції через загрозу інфікування COVID-19. Саме тому популярними стали додатки, які дозволяють спілкуватися за допомогою відео в режимі реального часу.

Зверніть увагу, що під час пандемії коронавірусу кіберзлочинці активізували та оновили різноманітні схеми шахрайств. Найчастіше спекулюють на товарах індивідуального захисту, розповсюджують фейки, здійснють СМС-розсилку та телефонують, щоб виманити Ваші персональні дані та кошти.

Ймовірно, мало людей будуть заперечувати проти збору певних даних для відстеження інфікованих людей, якщо це допоможе зупинити поширення вірусу. Однак, крім очевидної користі від використання технологій, існують і ризики для цифрової конфіденційності громадян.

Усіх цікавить, чи можна опускати в воду смартфон без захисту від води. Насправді ж, навіть якщо телефон захищений від води, все одно не варто лізти з ним у воду.

Поділитися
Exit mobile version