Стали відомі параметри нових моделей iPhone

6 хв. читання
iPhone 11 Pro 1

iPhone 11 було запущено у трьох варіантах –  iPhone 11, iPhone 11 Pro та iPhone 11 Pro Max, але новий звіт говорить, що Apple випустить аж чотири моделі iPhone 12 цієї осені. Про це повідомляють на Tom`s Guide.

За прогнозом передбачається наступний модельний ряд iPhone 12 від Apple:

  • 6,7-дюймовий iPhone: потрійна задня камера з 3D-сканером та 6 Гб оперативної пам’яті;
  • 6,1-дюймовий iPhone: потрійна задня камера з 3D-сканером та 6 ГБ оперативної пам’яті;
  • 6,1-дюймовий iPhone: подвійна задня камера та 4 Гб оперативної пам’яті;
  • 5,4-дюймовий iPhone:подвійна задня камера та 4 Гб оперативної пам’яті.

Є дві речі, які одразу впадають в очі щодо сімейства iPhone 12.  Перша річ полягає в тому, що Apple, очевидно, запланувала випускати дві 6,1-дюймові моделі. Для покупців це, мабуть, трохи дивно, що сьогоднішній 5,8-дюймовий iPhone 11 Pro коштує 999 доларів, тоді як ціна на  6,1-дюймовий iPhone 11 починається від 699 доларів. Є сподівання, що більший екран вимагатиме дорожчої ціни, тому розміщення 6,1-дюймового iPhone 12 Pro в цій ніші має сенс. Якщо цей звіт виявиться істинним, Apple також збільшить у розмірі свій найбільший телефон з 6,5 дюймів (iPhone 12 Max) до 6,7 дюйма. Це було б трохи менше, ніж 6,8-дюймовий Galaxy Note 10 Plus, але все-таки він буде серед найбільших телефонів на ринку.

Друга річ – Apple планує оснастити дві моделі iPhone 12 Pro 6 Гб оперативної пам’яті, що більше від сьогоднішніх стандартних для цього ряду iPhone 4 Гб. Вболівальники телефонів Android  швидко вкажуть, що такі флагмани, як Galaxy S10 Plus та OnePlus 7T, мають 12 Гб оперативної пам’яті. А у майбутньому Galaxy S20 Ultra, за чутками,  взагалі буде 16 Гб оперативної пам’яті. Але, знову-таки. ефективність і багатозадачність цього телефону залежить від ОС, а не лише від кількості пам’яті, яку має пристрій. І iOS вважається розробниками більш економною щодо ресурсів, ніж Android. Крім того, новий процесор A14 Bionic iPhone 12 може перевершити процесор Snapdragon 865 у Galaxy S20. Але ми повинні побачити, наскільки добре працює iPhone 12 у  лабораторних тестах.

Що стосується камер – схоже на те, що Apple вкотре оснастить телефони моделей з позначкою “Pro” камерами з трьома об’єктивами, які, імовірно, включатимуть ширококутний об’єктив, ультраширококутну камеру та телеоб’єктив, але у вищезгаданому звіті  прогнозується оснащення 3D-cканерами. Це, ймовірно, підвищить продуктивність в додатках iOS, які використовують доповнену реальність. Менший 5,4-дюймовий iPhone 12 (ймовірно, це довгоочікуваний iPhone SE 2?) та 6,1-дюймовий iPhone 12 отримають подвійні камери на задній панелі разом із 4 ГБ оперативної пам’яті. Ми очікували б того ж, що і в iPhone 11: одна ультраширококутна камера та стандартний ширококутний об’єктив.

Щонайменше у двох моделях iPhone 12 може бути 5G-зв’язок, але 5G не згадується в цьому звіті. IPhone 12 повинен підтримувати як технологію mmWave, так і низькочастотні частоти для більшого діапазону.

До речі, швидкий розвиток технологій сприяв тому, що тепер смартфони мають функціонал персонального комп’ютера. З їх допомогою можна спілкуватися в соцмережах, перевіряти пошту, здійснювати Інтернет-замовлення та розраховуватися онлайн. Водночас розширення функціональних можливостей призвело до зростання кількості випадків інфікування мобільних пристроїв шкідливими програмами. У цій статті Ви знайдете основні поради для захисту смартфона та конфіденційних даних на ньому.

Звернуть увагу, що дуже багато технологій, які розвиває Apple, насправді спочатку належали не їй, а якомусь дрібному стартапу. Вони просто вчасно знаходили потрібну ідею і поглинали компанію з перспективними напрацюваннями, які часто ставали новим трендом для галузі. Так було з Siri, Face ID, Animoji і багато чим ще. Але у функції ЕКГ в Apple Watch не менш цікава історія.

Читайте також: Злочинну групу, яка скуповувала клієнтські бази даних та у подальшому використовувала їх для виманювання коштів громадян методами психологіного впливу, викрила кіберполіція України.

Цікаво знати, що коли компанія-розробник програмного забезпечення Greenspector провела безліч тестів, включаючи тестування споживання мобільних даних, то перше місце дісталося не Google Chrome.

Твіттер забороняє файли анімованих зображень PNG (APNG) на своїй платформі після нападу на  Twitter-екаунт Фонду Епілепсії, коли  масово надсилалися  анімовані зображення, які потенційно можуть спричинити напади епілепсії у світлочутливих людей.

20 тисяч серверів зламали кіберзлочинці шляхом цілеспрямованих атак на приватні оргнаізації та конкретних осіб. До складу злочинного угруповання входили троє українців та один іноземець. Усі вони були відомими учасниками хакерських форумів та здійснювали замовлення щодо зламу віддалених серверів, розташованих на території України, Європи та США.

Поділитися
Exit mobile version